Elsa

Lisätty sivulle: 2011-10-16

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Elsa
26.1.2012 ELSA SAI KODIN HELSNGISTÄ VIRUMAAN PIPIN KAVERINA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

17.2.2012 Kuvia lisätty lisätty omasta kodista

****
NAARAS, noin 6kk

16.12.2011 Lisätty uusia kuvia todella kauniista neidosta. Elsa on jo kovasti kasvanut, mutta pieni sirpakka likka silti vielä. Elsa stressaa aika kovasti tarhan remontista ja on nyt vähän aiempaa ujompi. Elsalle tekisi hyvää päästä ymmärtäväiseen ja rauhalliseen kotiin tai hoitopaikkaan pois ujoa kisua erityisen paljon stressaavista tarhaoloista. Elsa on vielä mukavan nuori, uuteen kotiin sopeutuminen varmasti ujoudesta huolimatta onnistuu hienosti.

27.10.2011 Lisätty uusia kuvia

16.10.2011 Elsa on hieman ujo kaunokainen. Tullessaan tarhalle Elsa oli n. 2kk ja ihan villi. Tyttönen on kuitenkin nopeasti kesyyntynyt ja viihtyy jo ihmisen sylissäkin mielellään. Elsasta kasvaa ihastuttava kissa neito! Elsa tulee toimeen muiden kissojen kanssa, tällä hetkellä on tarhalla aikuisten terveiden kissojen osastolla.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista on tehdään ilmoitus Eviralle.