Elna (nyk. Diiva)

Lisätty sivulle: 2010-10-18

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Elna (nyk. Diiva)
6.11.2012 Elna muutti omaan kotiin Tuusulaan.

***

Leikattu naaras, noin 2v. (syykuussa 2012), Helsingissä

17.9.2012 Kauniilla Diivalla olisi jo kova kiirus löytää uusi ikioma koti perheenjäsenen allergian takia. Diiva viihtyisi parhaiten aikuisessa kodissa, jossa ei olisi pieniä lapsia.

3.7.2012 Elna (nyk. Diiva) etsii uutta kotia perheessä ilmenneen allergian takia.

Omistajan kertomaa: Diiva on kiltti ja tutuille ihmisille ystävällinen kissa. Uusien ihmisten kanssa se on arka ja pelkää lapsia, joten se ei sovellu lapsiperheeseen. Tykkää kuitenkin rapsutuksista ja tulee hakemaan niitä itse, kun on rauhallista.

Kodinvaihtajakissan kulukorvaus on 60€.

***

19.2.2011 Elna muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***

Naaras, noin 5,5kk (tammikuussa 2011)

14.1.2011 Emmet veli on jo päässyt omaan kotiin mutta muut sisarukset vielä odottavat omaan kotiin pääsyä.

18.10.2010 Kuuden kissan sisarusparvi Emmet, Elias, Elmeri, Elna, Elvi ja Enni odottavat Tallinnan omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen.

Kertomus Tallinnasta: Ihan tavallinen asia, kellarissa vaihtetaan rikotut ikkunat uusiin ja kissat jäävät loukkuun. Tämäkin kissaperhe jäi loukkuun kellariin: emo-kissa huusi 3 päivää niin, että huuto kuului talon toiseen kerrokseen. Asukkaat huolestuivat ja ottivat yhteyttä Larissaan. Larissan päästettiin kellariin ja hän sai pyydystettyä koko pentueen kiinni.

Kotihoitajan mukaan kaikki pennut ovat iloisia ja rakastavia sylikissoja. Kissaa ei tarvitse itse lähteä hakemaan Tallinnasta, vaan kuljetus Suomeen hoidetaan sovitusti ja ennen Suomeen tuloa kissa käytetään vielä virkaeläinlääkärin tarkastuksessa.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.