Elmi

Lisätty sivulle: 2014-10-28

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Elmi
13.11.2014 Elmi ja Eini saivat kodin Vantaalta.

***

Leikattu naaraspentu, luovutus aikaisintaan 2.11.2014 (s. 8/2014). Kotihoidossa Vantaalla.

4.11.2014 Elmiä ollaan menossa katsomaan.

4.11.2014 Elmi on reipastunut leikkimään hoitajankin kanssa enemmän. Silittää saa ihan vähän, jos on ruokaa tarjolla samalla. Ruoka Elmille maistuu hyvin ja hiekkalaatikkoa kissa käyttää siististi. Elmi on viime viikolla leikattu ja rokotettu.

28.10.2014 Elmi on kissakolmikon ujoin. Muiden pentujen kanssa se leikkii riehakkaasti, hoitajan kanssa varovaisemmin. Elmi rakastaa ruokaa ja tulee ujoudestaan huolimatta syliin jos on ruokaa houkuttimena. Rapsuttaa ei oikein vielä saa.

Elmi etsii rauhallista kotia, jossa olisi reipas tyttökissa näyttämässä sille mallia sekä omistajat, jotka haluavat jatkaa kissatytön kesytystyötä.

Eini, Elmi ja Ensio saapuivat Rekuille kotihoitoon Satakunnasta löytöeläintalosta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, tarvittaessa ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.