Elmeri

31.03.2011

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Vantaa (sijaiskodissa)

Pirteä seniori Elmeri etsii omaa kotia.

26.2.2023

Elmeri saapui Rekku Rescuelle vuoden alussa, kun edellinen omistaja joutui luopumaan hänestä allergian vuoksi.

Elmeri on äänekäs kaveri ja hän tykkää jutella ihmisten kanssa mielellään. Vaikka Elmeri lähenee 12 vuoden ikää, niin hän on ikäisekseen aktiivinen, varsinkin kun hampaat saatiin hoidettua kuntoon. Hampaiden poiston jälkeen Elmerillä on jäljellä 9 hammasta ja tulevaisuudessa niistä on pidettävä hyvää huolta hampaiden harjaamisella ja säännöllisillä eläinlääkärin tarkastuksilla ja röntgenkuvauksilla. Hampaiden lisäksi uuden omistajan on kiinnitettävä huomioita Elmerin silmiin ja korviin. Elmerin silmät vuotavat ajoittain, ja niitä on puhdistettu lämpimällä vedellä ja vanulapulla. Korvissa on ajoittain ollut kuivunutta vaikkua, jota on putsattu eläinlääkäriltä saatavalla rauhoittavalla aineella. Uudella omistajalla tulee olla kokemusta näiden perushoitotoimenpiteiden tekemisestä.

Elmeri on melko valikoiva ruoan suhteen, mutta kotihoitaja on löytänyt kaksi märkäruokamerkkiä, mitkä Elmerille maistuvat. Elmerille tulee syöttää jatkossakin pääasiassa märkäruokaa.

Elmeri etsii kotia mielellään aikuisperheestä. Rauhalliset ja jo vähän isommat lapset voisivat olla Elmerin kannalta OK. Tärkeintä omassa kodissa on se, että ihmiset osaavat lukea Elmeriä ja ymmärtävät hänen tarvettaan olla välillä omassa rauhassa. Olisi Elmerin kannalta hienoa, että perheen ihmiset tykkäisivät viettää aikaa kotona, sillä Elmeri tarvitsee paljon aktivointia, rapsutuksia ja ihmisen seuraa. Jos Elmeri joutuu olemaan yksin kotona pitkiä aikoja, hän saattaa tylsyyttään maistella johtoa tai purkaa mattoa.

Sään salliessa Elmeri viihtyy ulkona kissaturvallisella parvekkeella. Edellisessä kodissa hän on päässyt ulkoilemaan valjaissa, mitä voisi olla kiva jatkaa uudessa kodissa. Elmeri on tarkka vessahygieniasta, joten hiekkalaatikko on tärkeää pitää siistinä ja hiekkaa on oltava riittävästi, jotta Elmeri ei pissaa vääriin paikkoihin.

Elmerillä ei ole kokemusta muista kissoista, joten ei ole tietoa tuleeko Elmeri toisten kissojen kanssa toimeen. Edellisessä kodissa Elmeri on tutustunut hoitokoiriin, joiden kanssa Elmeri on tullut toimeen. Voisi siis olla, että Elmeri sopisi sellaiseen kotiin, jossa on ennestään kiltti koira, johon Elmeri voisi tutustua rauhalliseen tahtiin.

Summary in English

Senior cat Elmeri is looking for a forever home.

26.2.2023

Elmeri is very active for his age. He needs lots of attention but sometimes he also likes to spend time on his own. Elmeri’s teeth were in bad condition. He has nine teeth left and his new owner needs to take good care of these teeth with brushing and dental check ups at the vet’s. Elmeri’s eyes and ears also need to be checked by his owner regularly and cleaned if needed. Elmeri is not used to kids. We do not know if Elmeri likes other cats because he has had no experience. Elmeri has met dogs in his previous home and he has got along with them as long as the dog is calm and Elmeri can take his time to get to know the dog.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Meri / 0452173930

Soittoajat: Sopimuksen mukaan

merirekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Elmeri

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.