Elmeri

Lisätty sivulle: 2010-10-18

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Elmeri
20.5.2012 ELMERI HURMASI KOTIHOITAJANSA JA HOITOPAIKASTA TULI SE IKIOMA KOTI

****

LEIKATTU UROS, noin 1 v. (joulukuussa 2011) / Helsingissä

3.12.2011 Elmeri on etsinyt omaa kotiaan jo kauan. Syitä on vaikea löytää, koska Elmu on fiksu, kaunis ja filmaattinen poika. Elmeri on seurallinen, ihmisrakas ja muutoinkin oikein kiva kissa. Elmulla on yleensä paljon asiaa eli käyttää ääntänsä paljon. Pojalle sopisi koti kissakaverilla, mutta pärjää kyllä yksinkin jos ihmiskaveri leikittää ja pussailee tarpeeksi :)

14.9.2011 Lisätty uusia kuvia :) Elmeri on todella komea pitkäjalkainen poikakissa. Ujostelee vähän vieraita, mutta puskee koko ajan kotihoitajan syliin ja seurailee muutenkin ihmisten toimia.

6.7.2011 Elmeri tuli kotihoitoon Suomeen Limun ja Lemonin kanssa.

Elmeria vielä hiukan jännittää uusi hoitopaikka ja uudet ihmiset, mutta se on kotihoitajan mukaan kiltti ja rauhallinen. Se tulee hyvin toimeen muiden kissojen ja hoitopaikan mäyräkoiran kanssa.

25.5.2011 Elmeri on täysin valmis muuttamaan omaan kotiin ja kotihoitajan mukaan se on todella ystävällinen ja seurallinen. Tulevassa kodissa voisi olla kissaseuraa.

13.4.2011 Lisätty yhteiskuva Elias&Elmeri :)

1.4.2011 Elmeri on nyt kastroitu.

14.3.2011 Elmeri vaan odottaa sitä omaa rakastavaa kotia, mutta missä odottaa se koti? Lisätty Elmerille muutamia uusia kuvia.

14.1.2011 Emmet veli on jo päässyt omaan kotiin mutta muut sisarukset vielä odottavat omaan kotiin pääsyä.

18.10.2010 Kuuden kissan sisarusparvi Emmet, Elias, Elmeri, Elna, Elvi ja Enni odottavat Tallinnan omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen.

Kertomus Tallinnasta: Ihan tavallinen asia, kellarissa vaihtetaan rikotut ikkunat uusiin ja kissat jäävät loukkuun. Tämäkin kissaperhe jäi loukkuun kellariin: emo-kissa huusi 3 päivää niin, että huuto kuului talon toiseen kerrokseen. Asukkaat huolestuivat ja ottivat yhteyttä Larissaan. Larissan päästettiin kellariin ja hän sai pyydystettyä koko pentueen kiinni. Kotihoitajan mukaan kaikki pennut ovat iloisia ja rakastavia sylikissoja.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.