Ellu (nyk. Glados)

Lisätty sivulle: 2016-01-14

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Ellu (nyk. Glados)
24.1.2016 Ellu sai kodin Helsingistä toisen kissan kaverina.

***

Leikattu naaraspentu, synt. 9/2015, kotihoidossa Helsingissä.

14.1.2016 Maximus, Franz, Sisi ja Ellu saapuivat yhdessä Satakunnasta kotia etsimään.

Heti kun ihminen tulee lähelle, niin Ellu laittaa moottorin päälle kehräämään ja tulee vastaanottamaan vieraansa innolla jaloissa kiehnäten ja rapsutuksia kerjäten. Tämä hyvin sosiaalinen nuori neito on todellinen ilopilleri, joka on aina siellä missä tapahtuu ja on heti valmiina myöskin leikkimään niin ihmisten kuin toisten kissojenkin kanssa. Lempileikkikalu onkin kumipallo, jota Ellu jaksaa kierittää väsymykseen asti.

Ruokahalu Ellulla on hyvä ja aina kun tulee ruokaa eteen, niin tämä tyttö kyllä tietää missä olla. Ellu on hyvin utelias ja lempipaikka onkin seurata ikkunasta lasten leikkejä.

Ellulle sopisi parhaiten toinen tyttökissa kaveriksi, jonka kanssa voisi leikkiä ja nauttia elämästä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.