Elling

Lisätty sivulle: 2013-06-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Elling
9.7.2013 Elling muutti omaan kotiin Vantaalle toisen kissan kaveriksi.

***

Leikattu urospentu, noin 13 vkoa (heinäkuun alussa 2013). Kotihoidossa Helsingissä

2.7.2013 Elling kävi kastraatiossa ja uusintarokotuksella ja oli eläinlääkärissäkin oma hämillään kehräävä itsensä. Elling kaipaakin kotia jossa sen itsetuntoa maltetaan rauhassa pönkittää, sillä sen luottamuksen voittaminen vie yllättävän paljon aikaa vaikkei poju mitenkään huippu-arka olekaan.

14.6.2013 Elling on hieman surusilmäinen mutta kovin kehrääväinen poika, joka rrrakastaa leikkejä ja pesuhetkiä nuorempien kämppistensä kanssa. Vieraat ihmiset ja uudet tilanteet ovat ainakin tällä hetkellä vähän pelottavia, ja Elling vaikuttaakin melko varovaiselta nuorukaiselta joka viihtyisi parhaiten rauhallisessa kodissa. Ellingin omassa kodissa tulee olla seurana reipas kissakaveri.

Ellingin kämppiksinä ovat poikaa hieman nuoremmat Elva, Espen, Eskil sekä Ecke.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.