Elli-Emmi

Lisätty sivulle: 2010-12-01

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Elli-Emmi
7.10.2011 ELLI-EMMI SAI KODIN TURUSTA

****

19.8.2011 Uusia kuvia. Steriloitu Elli-Emmi (synt. syksyllä 2010) etsii kotia hoitopaikassa Turussa.

8.3.2011 Elli-Emmi kävi steriloitavana. Elli-Emmilla on hieman yliliikkuvat rannenivelet, joten kissan paino on pidettävä normaalina, eikä kissaa tule syöttää ylipainoiseksi. Jos uudessa kodissa ei ole vielä kissaa, niin yksi
sopiva kaveri olisi esim. Emmi-Vilma.

5.1.2011 Kissa on saanut hoitopaikassa taas uuden lempinimen. Emilia (Emmi) on kaunis ja tosi leikkisä tyttökissa. Häntä ei koskaan kyllästytä painia ja juosta muiden kissojen kanssa ympäri kämppää. Myös lelut ovat ehtymätön ilon lähde. Lilja on rohkaistunut ja silitykset sujuvat ihan hyvin. Lilja etsii kotia mieluiten yhdessä toisen sijaiskodissa olevan kissan kanssa.

1.12.2010 Elli-Emmi, Elsa-Ronja, Emma-Viljami, Emmi-Vilma ja Eversti-Eemeli ovat samassa kotihoitopaikassa Turussa, jonne ne muuttivat noin kuukausi sitten. Kissat etsivät kotia joko pareittain tai ainakin leikkisän kissan kaverina. Pennut ovat mahdollisesti hieman eri-ikäisiä ja eri emojen pentuja. Kaikki viisi ovat navettakissan pentuja Suodenniemeltä. Pennut eivät ole asuneet syntymästään lähtien ihmisten kanssa, eikä elämä muutenkaan ole ollut helppoa, joten ne tarvitsevat pitkämielisen omistajan, joka antaa aikaa ja rakentaa luottamusta kissan ehdoilla. Hoitopaikassa kissat hoidetaan kuntoon, ne saavat paljon kissakontakteja ja tottuvat ihmisten läsnäoloon. Pennut ottavatkin hoivasta kaiken irti ja ovat muun muassa kovia syömään.

Luovutusmaksu leikatusta kissasta on 120 euroa. Siihen sisältyy sterilointi, ulkoloishäätö, sisäloishäätö, rokotukset, mikrosiru tunnistamista varten sekä terveyskortti.