Elli

Lisätty sivulle: 2012-08-09

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Elli
14.9.2012 ELLI SAI KODIN LUVIALTA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

21.9.2012 Lisätty kuva omistajan ja Ellin ensitapaamisesta laivalla. Meillä on Ellin kanssa lähtenyt erinomaisesti kaikki käyntiin. Olin varautunut moneen asiaan, mutta kaikki on mennyt todella hyvin. Elli on erittäin seurallinen kisuli. Haluaa olla ihmisten lähellä, myös yöllä ja jo kotimatkalla itki kuljetusboxissa, mutta rauhoittui heti kun häntä otettiin välillä syliin ja niinpä viimeiset 150 kilometriä nukkuikin rauhallisesti äitini sylissä autossa. Yöt nukkuu tosiaan niin, että aloittaa ensin poikani vieressä, ihan kuin odottaen, että tämä nukahtaa ja tämän jälkeen siirtyy aikuisten makuuhuoneeseen yöpöydällä (niin että näkee meidät) tai jalkopäähän, ja jos joku käy yöllä vessassa Elli lähtee “saatille” ja palaa takaisin nukkumaan vessassa kävijän kanssa. :) :)

Elli on myös rauhallinen, mutta utelias. Lasten kanssa Elli on ihan loistava, ihan kuin olisi ollut ennenkin lasten kanssa. Ei yhtään pelännyt lapsia ja tykkää, kun lapset leikkivät “kissa-hiiri” leikkejä hänen kanssaan.

Elli on sisäsiisti ja syö todella hyvin. Kuivamuona ei oikein kiinnosta vielä Elliä (ainakaan Pro planin penturuoka) ja selkeästi pitää ainakin vielä “halvemmista” ruuista.

Ainoa asia, jota jännäilen on kun Elli jää ekaa kertaa yksin kotio, vielä ei ole ollut hetkeäkään yksin sisällä. Meinaan kun joku perheestä lähtee ulos ja hiukankin hiljenee, Elli lähtee heti miukuen hakemaan muita perheenjäseniä… Luulempa silti, että ehtii kotiutua hyvin ennenkuin jääpi yksin!

****

NAARASPENTU, (syntynyt 23.5.2012)

16.8.2012 Elli on alustavasti varattu, ei uusia tiedusteluja.

14.8.2012 Uusia kuvia lisätty kovasti kasvaneelle pikku neidille. Elli on utelias, mutta rauhallinen tuumailija.

9.8.2012 Elli on kaunis ja leikkisiä nuori neiti joka etsii sisaruksiensa (Lenne, Miina, Nupsu) tavoin omaa kotia. Ellin on mahdollista matkustaa suomeen syyskuussa ja se steriloidaan ennen uuteen kotiin tuloa. Sisarusten emo on kaunis pitkäkarvainen nuori neiti nimeltä Kissa, joka niin ikään etsii kotia sivuillamme.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpennulle on myös tehty sienitesti. Kissanpennulla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissanpentu on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissanpentu luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.