Elle Catpherson

24.08.2022

Alkuperä: Suomi

6.1.2023 Elle muutti omaan kotiin yhdessä siskonsa Jenniferin kanssa.

***

Elle Catpherson, eli Elle, suloisin lötköpötkösylirakas. Ihan sama miten päin Elleä kääntelee ja vääntelee, oli sitten aikuisen tai 4-vuotiaan lapsen sylissä, niin aina vaan tyytyväinen kehräys jatkuu.

10.12.2022

Elle on kärsivällinen ja ehkä hitusen siskojaan rauhallisempi, mutta menoa ja meininkiä riittää kyllä. Elle on taidokas kampittaja, koska pyörii aina ihmisen jaloissa, jos ei ole sylissä. Neidiltä löytyy omaa tahtoa ja myös rohkeutta kohdata vaikka imuri silloinkin kun siskot juoksee karkuun.

Elle tykkää kaikista. Ihan sama onko karvaton vai karvainen, tuttu vai tuntematon, Ellen pieneen sydämeen mahtuu rakkautta koko maailmaa kohtaan. Elle viihtyy myös mainiosti sijaisperheen 4- ja 7-vuotiaiden poikien kanssa.

Ellellä on todettu sydänvika, jonka ennustetta on vaikea arvioida. Tällä hetkellä Elle voi erinomaisesti, ja on mahdollista, ettei sydänvika tule vaikuttamaan mitenkään kissan elämään. 9-12 kuukauden iässä tehtäväksi suositeltu sydämen ultraäänitutkimus antaa todennäköisesti paremman ennusteen. Ellen uuden kodin tulee sitoutua säännöllisiin eläinlääkärikäynteihin ja tarvittaviin tutkimuksiin.

Kaikki pentueen kissat ovat myös herkkävatsaisia, joten sopivaan ruokavalioon tulee kiinnittää huomiota.

Elle muuttaisi mieluiten omaan kotiin siskonsa Jenniferin kanssa. Uudessa kodissa voi odottaa myös toinen nuori tyttökissa leikkikaveria. Kissanpentua ei luovuteta talouden ainoaksi kissaksi. Ellen kodilta toivotaan myös jo jonkin verran kissakokemusta.