Elle

Lisätty sivulle: 2008-04-29

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Elle
2011 ELLE ON SAANUT KODIN TURUSTA

****

23.11.2009 Elle ei sopeudu asumaan yhdessä kissakavereiden kanssa, joten sen täytyisi saada koti ainokaisena kissana.

“Elle on rauhallinen tarkkailija ja tulee silloin tällöin rapsuteltavaksi. Elle hermostuu muista kissoista, erityisesti tietyt yksilöt saavat sen todella aggressiiviseksi. Juuri tämän takia Elle ei voikaan jäädä meille, ja sen uudessa kodissa ei tule olla muita eläimiä. Elle sopisi varmasti parhaiten kahden aikuisen kotiin, joista vähintään toinen olisi paljon kotona. Elle selvästi nauttii ihmisen seurasta, vaikkei se sylissä viihdykään. Se innostuu vaanimis- ja jahtaamisleikeistä, ja tosi hyvänä hetkenä sitä saa oikein antaumuksella silittää. Elle osaa kuitenkin olla erittäin hankala kiinniotettava, joten tulevassa kodissa tulee olla kokemusta/tietoa kissoista.

Elle on kokomusta, kiiltäväturkkinen, viileä kaunotar. Ikää sillä on kaksi vuotta ja silmiä yksi kappale. Silmän poistoon johtanutta synnynnäistä vikaa lukuun ottamatta Elle on aina ollut terve, viimeinen terveystarkastus on tehty lokakuussa -09.”

****

31.1.2009 ELLE JA EDEN MUUTTIVAT OMAAN YHTEISEEN KOTIIN TURKUUN LUNA JA TIARA KISSOJEN KAVERIKSI

****

LEIKATTU NAARAS, noin 11kk (syyskuussa 2008)/Keravalla

26.6.2008 Elle, Endo ja Eden ovat käyneet lääkärissä steriloinnissa/kastroinnissa ja ovatkin siis kaikin puolin valmiita lähtemään omaan kotiin joko yhdessä tai erikseen.

29.4.2008 Evelyn on pentuineen (Elle, Endo ja Eden) löydetty rakennustyömaalta. Pennut olivat löydettäessä melkoisen huonossa kunnossa, mutta nyt niistä on hyvässä hoidossa kasvanut hyvävointisia nuoria kissoja.

Kertomus: Hiljainen, rauhallinen vähän ujo. Oikea silmä on vioittunut mutta silmälääkäri todesi että näkö on osittain säilynyt. Silmä on kunnossa ja poistaminen ei ole näillä näkymin tarpeellinen.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.