Ella

Lisätty sivulle: 2017-10-07

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Ella
31.1.2018 Ella sai kodin Helsingistä.

***

Leikattu naaras, nuori aikuinen, kotihoidossa Helsingissä.

7.10.2017 Ella ja Etta muuttivat noin viikon ikäisten pentujensa kanssa sijaisperheeseen, jossa ne ovat saaneet rauhassa kasvattaa pentunsa luovutusikään ja kerätä voimia. Ella sai nimensä kuuluisan jazzlaulajan Ella Fitzgeraldin mukaan.

Ella on erittäin kaunis ja ylväännäköinen tyttökissa. Sen lempipaikka sijaiskodissa on paistatella päivää ikkunalaudalla. Arvonsa tunteva Ella on kyllä käsiteltävissä, mutta arvostaa omaa rauhaa, tilaa ja rauhallisia lähestymisiä. Ihmisten kanssa se tykkää leikkiä, etenkin huiskalelu on Ellan mieleen. Ellan ja Etan pentujen muutettua omiin koteihinsa, Ella on tullut aktiiviseksi ja leikkisäksi kissaksi, joka herättää kaverinsa Etan välillä päiväunilta painiotteluun tai juoksukilpailuun.

Kotihoitoon saapuessa Ellalla oli kaulassa ikävä haava ja se arasteli ihmisiä. Tämän takia Ella ei pystynyt hoitaa pentujaan kunnolla ja Etta kävikin nopeasti nappaamassa Ellan kaksi pentua omiensa sekaan hoidettavaksi. Antibiootti, lepo ja rauha saivat haavan paranemaan ja Ellan reipastumaan ihmisystävälliseksi kotikissaksi. Tuttujen ihmisten Ella antaa silittää ja nauttii silityksistä, mutta vielä Ellalla on pontenttiaalia kesyyntyä enemmän. Uudelta kodilta toivotaankin ymmärrystä aremman kissan sielunmaisemaan sekä sitoutumista kesytyksen jatkamiseen ja käsittelyn harjoitteluun.

Ella toivoo uudelta kodilta reippaan ja kilitin tyttökissan seuraa tai se muuttaisi myös mielellään Ettan kanssa samaan kotiin. Kotihoitopaikassa kissarouvat nukkuvat mieluiten yönsä vierekkäin sohvalla.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.