Ella

Lisätty sivulle: 2007-07-19

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Ella
7/2014 Ella sai uuden kodin yhdessä Nuppu kaverinsa kanssa.

http://rekkurescue.com/elain.php?id=6496

***

7/2007 Ella muutti omaan kotiin pääkaupunkiseudulle.

***

KUulumisia kodista:

17.2.2010 Heippa! Aika on mennyt hurjaa vauhtia ja meidän pienestä Ellasta on ehtinyt kasvaa jo lähes 3-vuotias iso tyttö. Ella rakastaa ihmisten ja kissasiskonsa Nupun läheisyyttä, eikä Ellaa voi koskaan helliä liikaa. Ella on pysynyt terveenä ja nauttii kissanelämästään. Talvisin parasta puuhaa on syöksyä parvekkeen lumikinoksiin pää ja tassut edellä sekä ottaa päiväunia saunan lauteilla ja kesäisin tietysti köllötellä auringon paisteessa ja metsästää kaikki pikkuötökät.
Terveisin, Ella ja Laura

10/2007 Hei! Ella-kissa on tänään 17.10.07 steriloitu. Steriloinnin suoritti Helsingin Eläinsuojeluyhdistyksen eläinlääkäri Maria Nyström. Ellalla alkoi kiima viime viikolla, joten päätimme steriloida hänet mahdollisiamman pian (ell sanoi, että hänen kohtu oli jo täysin normaalin kokoinen ja hän on sukukypsä). Leikkaus onnistui todella hyvin ja Ella on piristynyt jo huimasti ja ruoka maittoi heti jalkeille pääsyn jälkeen.

Terveisin, Laura ja Ella

5.9.2007 Ella (Aleksin sisko) tuli meille 26.7.2007 ja otti uuden kodin omakseen ensimmäisestä minuutista lähtien. Joka nurkka piti tietysti tutkia ja koluta, mutta toinen kissa kotona oli aika pelottava. Sähinää ja murinaa kesti joitakin päiviä ja oma 3-vuotias kissaneitimme suorastaan pelkäsi Ellaa. Kaikesta kuitenkin selvittiin ehjin nahoin ja tassuin. Ella ymmärsi heti, että toinen kissa oli nyt pomo ja sitä oli toteltava uuden “emon” lisäksi.

Ella löysi heti ensimmäisenä yönä myös oman unipaikkansa sängystämme tyynyjemme välistä :) Ella kehrää kuin pieni rukki: kovaa ja paljon. Ella viihtyy hyvin sylissä, eikä pyri heti pois. Hän on kuin ragdoll-kissa sylissä, aivan rentona. Ella ei nirsoile kissanruokien perään, mutta raaka liha, raaka jauheliha, raa’at silakkafileet eikä raaka kananmuna ole neidille kelvanneet.

Ella on kyllä todellinen huippukissa, joka rakastaa rapsuttelua ja silittämistä. Hän ei pelkää vieraita ihmisiä, vaan menee heti uteliaana puskemaan jokaisen jalkoja :) Pölynimuri taitaakin olla ainoa asia, jota Ella hieman pelkää.

Ellalta paljon terveisiä kaikille Rekkulaisille!

Terveisin, Laura ja Ella

****

NAARAS, noin 3kk (heinäkuussa 2007)/Helsingissä

18.7.07 Kissasisarukset Ella ja Aleksi odottavat omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen.

Kertomus: Myöhään illalla yksi rouva ulkoilutti koiraa ja huomasi kissatalon, missä olikin 2 pelästynyttä pentua. Rouva oli hyvä ihminen ja otti pennut mukaan kotiinsa. Pennut ovat terveet ja hyvin ruokitut, erittäin ystävälliset ja uteliaat. Ne ovat eivät ilmeisesti olleet tervetulleita syntymäkotiinsa ja ne oli heitetty ulos.

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.