Elizabeth (nyk. Apila)

Lisätty sivulle: 2015-10-19

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Elizabeth (nyk. Apila)
6.11.2015 Elizabeth muutti omaan kotiin Helsinkiin yhdessä siskonsa Gracen kanssa.

***

Leikattu naaraspentu, synt. 12.8.2015, luovutusiässä 4.11. Kotihoidossa Helsingissä

19.10.2015 Sandyn kauniit pitkäkarvaiset pennut Elizabeth, Grace, Marlene ja Humphrey ovat syntyneet hoitopaikassaan, jonne Sandy saapui 12.7. kahden aiemmin syntyneen pentunsa kanssa.

Elizabeth on rasavilli pikkuneiti, jolla vauhtia riittää. Syliin ei malta pysähtyä vaikka ihmisen seurasta ja silityksistä kovasti tykkääkin. Pennut ovat tottuneet hoitopaikassaan turkin harjaamiseen, jota tulee jatkaa omassa kodissakin. Mikään ei tätä neitiä pelota, ja hoitohuoneestakin olisi jo kova vimma päästä pois tutkimaan suurta maailmaa. Elizabethia on käynyt leikittämässä myös eri-ikäiset lapset, ja sehän on sen mielestä vain ollut mukavaa. Neidin kodissa tulee olla seurana leikkisä kissatyttö. Toki Elizabeth muuttaisi mielellään omaan kotiin yhdessä joko siskonsa Gracen tai Marlenen tai emonsa Sandyn kanssa.

Lisää kuvia pennuista löytyy täältä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.