Elise

Lisätty sivulle: 2015-12-21

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Elise
11.1.2016 Elise ja Ekko saivat yhteisen kodin Helsingistä.

***

Leikattu naaraspentu, synt. 09/2015, kotihoidossa Helsingissä.

21.12.2015 Elise on paljon veljeään pienempi ja ihmisläheisempi. Tyttö tulee ensimmäisenä tervehtimään häntä pystyssä innoissaan ihmisen nähdessään. Kehräys alkaa kuin nappia painamalla heti kun aloittaa rapsuttelun ja silittelyn. Elise on myös oikea rämäpää leikkimään, hyppii yli kolme kertaa oman kokonsa pituisia, ja korkuisia matkoja huiskalelun perässä, eikä osaa itse lopettaa. Kun on nukkumaanmenoaika, Elise käpertyy mielellään ihmisen päälle tai viereen nukkumaan, kehräten kovaan ääneen helposti yli puoli tuntia. Aivan valloittava pieni energiapakkaus täynnä rakkautta. Elise etsii kotia toisen nuorehkon tyttökissan kaverina. Elise voisi sopia myös lapsiperheeseen. Elise ja Ekko ovat sisaruksia.

Poppy,Ekko ja Elise ovat latokissan pentuja, jotka saapuivat kotihoitoon Helsinkiin Somerniemeltä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, tarvittaessa ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.