Elias

Lisätty sivulle: 2010-10-18

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Elias
3.6.2011 ELIAS MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN

****

LEIKATTU UROS, noin 7,5kk (maaliskuussa 2011)

13.4.2011 Lisätty yhteiskuva Elias&Elmeri :)

14.3.2011 Elias näyttää uusien kuvien perusteella varsinaiselta kainolokissalta, se viihtyy joko ihmisen tai kissakaverin kyljessä ja näyttää ihan siltä että se jopa hymyilisi.

7.2.2011 Lisätty uusia kuvia Eliaksesta. Elias on nyt leikattu ja on kotihoitajan mukaan superrakastava sylikissa.

14.1.2011 Emmet veli on jo päässyt omaan kotiin mutta muut sisarukset vielä odottavat omaan kotiin pääsyä.

22.12.2010 Lisätty uusi kuva, mutta missä olisi hurmaavan Eliaksen oma koti.

18.10.2010 Kuuden kissan sisarusparvi Emmet, Elias, Elmeri, Elna, Elvi ja Enni odottavat Tallinnan omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen.

Kertomus Tallinnasta: Ihan tavallinen asia, kellarissa vaihtetaan rikotut ikkunat uusiin ja kissat jäävät loukkuun. Tämäkin kissaperhe jäi loukkuun kellariin: emo-kissa huusi 3 päivää niin, että huuto kuului talon toiseen kerrokseen. Asukkaat huolestuivat ja ottivat yhteyttä Larissaan. Larissan päästettiin kellariin ja hän sai pyydystettyä koko pentueen kiinni.

Kotiohoitajan mukaan kaikki pennut ovat iloisia ja rakastavia sylikissoja.

Kissaa ei tarvitse itse lähteä hakemaan Tallinnasta, vaan kuljetus Suomeen hoidetaan sovitusti ja ennen Suomeen tuloa kissa käytetään vielä virkaeläinlääkärin tarkastuksessa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.