Eleven

27.07.2016

Alkuperä: Suomi

16.8.2019 Eleven muutti omaan kotiin toisen kissan kaveriksi.

***

Eleven on 3-vuotias kissaneiti, joka valloittavan ulkonäkönsä lisäksi myös varastaa ihmisen sydämen taidokkaasti. Eleven etsii kotia, jossa sen ihmisillä olisi aikaa ja halua tarjota sille sekä fyysisiä että älyllisiä virikkeitä.

19.7.2019

Eleven saapui Rekkujen sijaiskotiin löytöeläintalosta, jossa hän oli jo vakioasiakas. Toistuvien käyntien jälkeen omistaja ei enää hakenut tyttöä takaisin, ja hän alkoi virallisesti etsimään uutta kotia. 

Heti sijaiskotiin saavuttuaan Eleven on hurmannut ihmisläheisellä käytöksellään. Kun ihminen tulee huoneeseen, hän maukuu tervehdykseksi ja tulee luokse. Jalkojen puskemisen lisäksi tyttö kehrää ja polkee maata, kunnes saa haluamansa huomion. Varsinainen sylikissa El ei ole, mutta viihtyy pitkään ihmisen vieressä rapsuteltavana.

Koska Eleven on taitava karkailemaan ja avaamaan ovia, on uudessa kodissa oltava hyvin tarkka ovien ja ikkunoiden kanssa sekä huolehdittava, ettei tyttö enää pääse karkureissulle. Kaunis turkki vaatii säännöllistä harjaamista, koska vatsapuoli takkuuntuu helposti. Hellyydenkipeätä tyttöä on onneksi helppo harjata, mutta kynsien leikkuu vaatii vielä vähän harjoittelua. 

Eleven on aiemmin asunut kissakaverin kanssa, ja voisi rauhallisella tutustuttamisella tottua uuteen lajitoveriin. Toisaalta El tulisi varmasti hienosti toimeen ainoanakin lemmikkinä, kunhan aktivoinnista huolehditaan riittävästi esimerkiksi leikkien ja älypelien tai temppujen opettelun muodossa.