Electra (nyk. Ellu)

Lisätty sivulle: 2006-12-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Electra (nyk. Ellu)
11/2006 Electra muutti omaan kotiin kaveriensa Sislin ja Saniaisen kanssa.

***

Leikattu naaras, noin 1,5v.

Electra on kadulta löytynyt reipas tyttö. Oli ensin pari kuukautta Tallinnassa kotihoidossa, tuli Espooseen kotihoitoon Miiralle ja Tommille 15.5.2006. Espoossa Electra oli heti kuin kotonaan, ryntäsi kantokopasta ulos ja heti puskemaan meitä ihmisiä jalkoihin. Oikein hypähtää vasten ja hakee huomiota. Sillä on kolme kissaa kaverina samassa hoitohuoneessa, Sametti, Sisli, ja Valeri ja kaikkien kanssa se on kaveria. Suloinen, jännänvärinen, melko pienikokoinen tyttö, joka etsii omaa rakastavaa kotia.

KUULUMISET KOTIHOIDOSTA ESPOOSTA 16.10. 2006 (kotihoidossa jo keväästä 2006!): Mjau! Missä mun oma koti viipyy? Mää oon rauhallinen ja persoonallinen tyttö nimeltä Electra. Persoonalliseksi mua sanotaan siksi, että mä näytän usein kieltä, kuten valokuvastakin näette. Silleen pikkasen ulos suusta ja kävelen ympäriisnä. Hassuksi nuo kaksjalkaset mua sanovat, mutta mistä ne mitään tajuu, sanon mä. Ikää mulla on noin pari vuotta. Oon löytynyt tallinnan kaduilta keväällä 2006. Olin ensin pari kuukautta Tallinnassa kotihoidossa, mulle laitettiin rokotukset ja mikrosiru ja muut hoidot ja testit ja leikattiin ja Suomessa musta on otettu sieniviljelytestikin kesällä. Niin siis mää tulin Espooseen kotihoitoon Miiralle ja Tommille jo 15.5.2006. Mää olin täällä hoitokodissa heti kuin kotonani, ryntäsin ulos kantokopasta ja heti puskemaan ihmisiä jalkoihin. Kun mukaviksi nekin on osoittautuneet. Mä olen kuulemma suloinen, jännänvärinen, melko pienikokoinen tyttö. Mää oon nätisti muiden kissojenkin kanssa, mutta en mä mikään järin leikkisä jaksa olla, ei mua innosta. Mieluummin mää kattelen ikkunasta ulos tai voin istua tuntikausia noitten kaksjalkasten sylissä siliteltävänä, se on kivaa. Korvatulehdus mulla oli aluksi ja joo-o, oon tottunu siihen että mun korvia putsataan jatkuvasti, tosin nyt ne on kyllä terveet ollu. Mut muut kissat on ihan ok, on mulla paljon kämppiksiä täällä ollu, tyttöjä ja poikia, pentuja ja aikuisia, ne on kaikki saaneet kodin mutta minä en :(

En mää tiiä miksi, mä olen kiltti ja persoonallinen kuin mikä ja rauhallinen. Muiden kissojen joukkoon mää siis sovin hyvin. Koiria mä sen sijaan en ymmärrä, näin sellasen kerran hoitohuoneen ovelta ja säikähdin niin, että halusin syöksyä räppäsee sitä koiraa kynnellä lättyyn, mut ne veti oven kiinni mun edestä ne kaksjalkaset. Eli niet, mä en halua koiraperheeseen, kissoja vain kiitos. Mutta mä voin sopia ainoaksikin kissaksi, että saisin kaikki rapstukset itselleni. Mä tykkään aika monelaisesta ruuasta, parasta on patee-tyyliset purkkiruuat, mä en oikein niistä kastikehyytelöistä välitä. Sydäntä, lihasuikaleita ja kalaa mä syön kanssa mielelläni. Niin, oisko susta mulle uudeksi kodiksi? Vihdoin?

KUULUMISIA OMASTA KODISTA 4.12.2006: Electra eli “Ellu” saapui tänne 25.11., tulimme siihen tulokseen että kyllä meille sittenkin kolmaskin kissa sopii:) Electra ei kuitenkaan muistanut vanhoja kavereitaan tai oli yksinäisyyteen tottunut eikä vieläkään kaveeraa Sislin ja Saniaisen kanssa vaan sähisee jos nämä tulevat liian lähelle. Voivat olla jo metrin etäisyydellä toisistaan, mutta Electra ei erityisesti kaveeraa kummankaan kanssa. Ihmisistä Electra tykkää. Kaikki ruoka maistuu, kissanmaito ja maitorahka ovat lempiherkkuja. Electra ei ole “ihan tavallinen kissa”, ei leiki ja kiipeile kuten muut kissat, kovin korkealle hyppääminen ei onnistu ja liikkuminen on välillä vähän kömpelöä. Electra ei yleensä hakeudu ihmisten seuraan, muttei vastustelekaan kun ottaa syliin, vaan alkaa kehrätä onnellisena. Pyrimmekin antamaan Electralle “erikoiskohtelua” ja kaappaamaan sen syliin TV:tä katsoessa tai ottamaan viereen nukkumaan mennessä:) Kerran havahduin tietokoneen äärestä siihen että joku tuijotti. Ellu siinä napitti tuolin vieressä. Taputin reittäni ja sanoin Ellulle että hyppää syliin. Toinen hyppäsi, mutta ei päässyt:( Tipahti lattialle. Electran lempipaikka on keittiön tuoli, tykkää nukkua siinä eikä ollut moksiskaan vaikka 1,5, 3 ja 4-vuotiaat leipoivat sämpylöitä vieressä:) Kiipeilytelineen alataso on myös mieluinen paikka.