Eleanor

11.09.2021

Alkuperä: Suomi

22.12.2021 Brittany ja Eleanor muuttivat yhdessä jouluksi omaan kotiinsa.

30.12.2021 Kuulumisia uudesta kodista:

Meillä on sujunut täällä kissojen kanssa oikein hyvin. Molemmat ovat todella rohkeita ja reippaita, ja haluavat osallistua kaikkeen. Tätäkin viestiä kirjoittaessani molemmat tunkivat syliin osallistumaan :D Myös tänään vieraillutta ystävää molemmat tulivat innolla tervehtimään. Ovat kyllä myös melkoisia sylikissoja ja tykkäävät sylissä tai ihan vieressä nukkumisesta.

Ruoka ja vesi on maistunut ensimmäisestä illasta saakka ja raapimisinto on kohdistettu pääosin kiipeilypuuhun sohvan sijasta. Olemme nyt olleen paljon kotona koska olemme lomalla, joten kissat eivät ole joutuneet olemaan pitkiä aikoja yksin. Kauppareissujen aikana tai yölläkään eivät tosin ole keksineet mitään erikoista. Kaksikko tykkää leikkiä keskenään ja jahdata vuorotellen toisiaan ympäri asuntoa – hyvä, että tulivat samaan kotiin.

***

Eleanor on utelias ja pieni kissatyttö, joka rakastaa leikkimistä kissanpentujen tapaan.

14.12.2021

Kissaemo Anneli saapui Rekkujen sijaiskotiin yli 100 kissan populaatiosta, ja synnytti muutama viikko myöhemmin viisikkonsa; Alvin, Tero, Eleanor, Brittany ja Jeanette. Emon ja sijaiskodin hellässä huomassa pikkukissoista on kasvanut aktiivia ja leikkisiä kissakansalaisia.

Eleanor on kasvanut sijaiskodissa ilman terveyshuolia ja onkin oikein utelias ja leikkisä pikkutyttö. Hän pitää kovasti ihmisen huomiosta ja tulee omilla ehdoillaan ihmisen syliin, vaikkei siskonsa Brittanyn tapaan ihan sylikissa olekaan.

Eleanor etsii kotia sskonsa ja hyvän ystävänsä Brittanyn kanssa. Sijaiskodissa tytöt ovat tottuneet olemaan lasten kanssa, mutta eivät ole tavanneet koiria.