Ele

Lisätty sivulle: 2009-01-05

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Ele
6.4.2010 ELE SAI KODIN TURUSTA TOISEN KISSAN KAVERINA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

14.7.2010 Kestänyt hieman tämä Elen kuulumisista kertominen.. 3kk mennyt nyt siitä kun tyttö saapui ilostuttamaan taloutta. Ensimmäinen päivähän meni tyytyväisenä sohvan alla hiukan pelokkaana uudesta paikasta ja vieraista ihmisistä. Sen jälkeen ei ole tyttö mihinkään piiloutunut. Mitään ongelmia ei ole ollut Lucankaan kanssa vaan ovat tulleet heti toimeen keskenään. Tiedä sitten voiko vaikuttaa se, että ovat samalta tarhalta ja samaan aikaan siellä vielä olleet.

Muutin tuossa reilu kuukausi sitten isompaan asuntoon ja nyt riittää kissoillakin tilaa temmeltää. Luca vain innostuu enemmän noista leikeistä kuin Ele, joka mielummin tyytyy rapsutuksiin ja siihen että saa nukkua sylissä tai vieressä. Aluksihan Ele ei luokse tullut vaan itse piti ottaa ensimmäinen kontakti, nykyään kaikki on toisin. Ele on ensimmäisenä ovella vastassa kun kotiin tulen, ja muutenkin täytyy olla vieressä katsomassa mitä milloinkin tehdään. :) Aamulla varsinkin, sillä molemmat, sekä Ele että Luca, ovat odottamassa jääkaapin vieressä josko sieltä tippuisi muutama kalkkunaleike suuhun :D

Nyt saimme vielä enemmän mielenkiintoa, kun ystäväni kissa tuli minulle nyt pariksi viikoksi hoitoon. Jos arvokas 15-vuotias vanha herra on otettu hyvin vastaan, kaikki kolme nukkuvat yleensäkkin yhdessä :)

****

19.6.2009 Ele odottaa edelleen kotia. Ele tulee toimeen toisten kissojen kanssa ja köllötteli tasolla kahden muun kissan kanssa. Perinteiseen tyyliin Ele tulee puskemaan kättä, mutta on omanarvon tunteva kissaneiti, jota ei suositella pienten lasten perheeseen, koska saattaa maistella rapsuttajan sormenpäitä. Elen toinen silmä on toista pienempi.

5.1.2009: Ele on aikuinen pitkäkarvainen kissatyttö Virumaalta.

Ele katselee sisääntulevia ihmisiä ja on omissa oloissaan kissatasolla. Kun Eleä menee katsomaan, kissatyttö hyppää ihmisen kättä vasten ja puskee huomiota saadakseen. Elellä on pitkäkarvainen turkki, mikä vaatii harjaamista ja hoitoa. Rapsuttajan sormenpäätä pitää myös maistaa. Rapsuttelun jälkeen Ele jää paikoilleen odottamaan omaan kotiin pääsyä.

Ele matkaa kotiinsa suoraan Virumaan tarhalta, jossa se on viettänyt karanteenissa ensimmäiset kuukaudet, jossa varmistetaan, että kissalla ei ole sairauksia. Nyt Ele asustaa terveiden kissojen osastolla, jossa kissat odottavat kotiinpääsyä. Ele on hyvä pitää erillään muista eläimistä pari viikkoa kotiutumisen jälkeen.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 115€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.