El Niño (nyk. Linus)

Lisätty sivulle: 2010-06-01

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

El Niño (nyk. Linus)
18.8.2010 EL NINO MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN

****

UROS, syntynyt 24.4.2010 (HUOM! LUOVUTUSIKÄ min.3KK)

1.6.2010 Kaunis Emmi-emo ja sen pennut odottavat omaan kotiin pääsyä hoitopaikassa Tallinnassa. Emmin viime kesän pentu Vauhti-Ville on jo päässyt omaan kotiin Rekku Rescuen kautta (http://www.rekkurescue.com/elain.php?id=3265) ja nyt kotia etsivät Emmin viimeiset pennut (Elvira, El Nino, Emerald, Esmeralda ja Esperanza), sillä näiden pentujen jälkeen se on tarkoistus steriloida.

Kertomus Tallinnasta: “Kotikissa on joutunut kadulle ja elänyt pienen kahvilan vieressä, missä saa ruokaa. Kahvilan isäntä vihaa kissoja ja potkii niitä niin, että pennut syntyvät kuolleina. Monet emo-kissatkin ovat kuolleet tulehdukseen (pennut ovat kuollet vatsaan ja mädännyttäneet myös emon sisältäpäin).

Myös Emmille meinasi käydä huonosti, mies potki sitä, mutta kissan onnistui päästä pakoon. Raukka ei päässyt kauas, sillä alkoi verenvuoto. Larissa löysi sen myöhään illalla makamassa maassa ja otti kotiin. Yöllä kello 2 alkoi synnytys ja se meni kaikesta huolimatta hyvin – kaikki 5 pentua ovat terveitä
ja emo-kissa voi hyvin.”

Poika 1: Kaunis sini-harmaa pentu- ainoa mies perheessä, iloinen, leikkisä ja rohkea, reipas tutkija.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.