Ekko

Lisätty sivulle: 2015-12-21

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Ekko
11.1.2016 Ekko ja Elise saivat yhteisen kodin Helsingistä.

***

Leikattu urospentu, synt. 09/2015, kotihoidossa Helsingissä.

21.12.2015 Ekko tykkää painia kissakavereidensa kanssa, ja leikkiä leluilla, mutta ei ole yhtä paljon ihmisten perään kuin siskonsa Elise. Ekko pitää rapsutuksista ja huomiosta, mutta ei hae sitä oma-alotteisesti. Yöllä kuitenkin Ekko seuraa siskoltaan mallia ja tulee kiehnäämään ihmisen vierelle, ja asettuu mielellään jalkopäähän nukkumaan. Ekko on myös reipas poika syömään. Ekon uudessa kodissa tulisi olla nuorehko kollikissa kaverina. Ekko ja Elise ovat sisaruksia.

Poppy, Ekko ja Elise ovat latokissan pentuja, jotka saapuivat kotihoitoon Helsinkiin Somerniemeltä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, tarvittaessa ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.