Eino (nyk. Hugo)

Lisätty sivulle: 2014-04-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Eino (nyk. Hugo)
16.6.2014 Eino sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

3.9.2014 Kuvaterveisiä Hugolta! Hugo on aivan mielettömän kiltti kissa. Vähän koiramainen. Tulee kun kutsuu ja odottaa vierellä aina kun pysähtyy. Ihanin.

19.6.2014 Olen aivan rakastunut. Eino on ihana. Ystävät hänet jo ristivät Hugoksi. Ensimmäisenä iltana oli vielä kovin jännää. Rapsutuksia haettiin, mutta paikallaan hän ei malttanut olla kovin pitkään. Yöllä kuitenkin käpertyi viereen kurisemaan. Aamulla tosiaan heräsin siihen, että hän oli käpertynyt kerälle nukkumaan, mun mahani päälle. Eilen lähdin jo aikaisin aamulla muutamaksi tunniksi asioille. Kotona odotti hyväntuulinen kissa. Eilen oli vielä aika jännää. Tänään nukuimme yhdessä päikkärit ja sen jälkeen sai kumikäärme kyytiä. En vaihtaisi osia käärmeen kanssa.

Kun Eino tuli, nostin hänet heti hiekkalaatikolle, eikä sen kanssa ole ollut mitään ongelmia, fiksu katti. Vähän opetellaan, ettei sormia saa järsiä. Rapsutukset loppuu heti kun hampaat haukkaa sormea. Aluksi taisi jännittää ja ruokaa syötiin vähän arastellen, mutta tänään ruokakuppi onkin nuoltu puhtaaksi. Ilokseni huomasin myös, että hän juo vettä hyvän määrän päivässä. En ole aikaisemmin leikannut kissan kynsiä ihan yksin. Äsken sen tein ilman ongelmia. Ei hän siitä pitänyt, mutta palkitsin joka tassun hurjilla rapsutuksilla. Kiltti hän on. Kaikkialle seurataan ja ovelle ampaistaan vastaan kun tulen kotiin, vaikka vain roskia viemästä. Hän myös päivystää ikkunalaudalla liikennettä. Ikkunalauta onkin nimetty Hugon toimistoksi.

Olen iloinen, että punnitsin kaksi vuotta päätöstä, sillä nyt sain juuri tämän kissan. Vähän pelottaa, että umpeutuuko haava suussa kunnolla ja tuleeko sen kanssa komplikaatioita. Hän vaikuttaa kyllä oikein reippaalta, välillä suusta pilkistää vaaleanpunainen kieli, kun hampaat eivät ole enää edessä ja joskus suusta tippuu kädelle pisara tai kaksi kuolaa. Nämä asiat ovat kuitenkin tehneet hänestä vielä suloisemman.

***

Leikattu uros, aikuinen. Kotihoidossa Espoossa.

18.5.2014 Eino siirtyi kotihoitoon Espooseen. Eino kotiutui uuteen hoitopaikkaan yhdessä hujauksessa! Lisätty uusia kuvia.

29.4.2014 Eino on noin 2-4 -vuotias kolli, joka on hoidossa Mouhijärvellä Sastamalassa. Tämä hurmaava ja kaunis kolli on todella seurallinen. Kehrää, puskee ja tulee syliin. Hellyyttä tämä kissaherra siis tulee kaipaamaan uudelta kodiltaan ruokinnan ja turvallisen ympäristön lisäksi. Einon elämä on ailahdellut jonkin verran. Se on mahdollisesti asunut jossain vaiheessa sisäkissana perheessä ja päätynyt lopulta ulkoilevaksi maalaiskissaksi perheeseen jossa oli toinenkin kissa. Eino on kuitenkin kiusannut vanhempaa kollia ja joutunut siksi vaihtamaan kotia.

Nyt Eino etsii sisäkissan paikkaa kodista, jossa ei ole muita kissoja.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.