Eini

Lisätty sivulle: 2014-10-28

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Eini
13.11.2014 Eini ja Elmi saivat kodin Vantaalta.

***

Leikattu naaraspentu, luovutus aikaisintaan 2.11.2014 (s. 8/2014). Kotihoidossa Vantaalla.

4.11.2014 Eini on entisestäänkin reipastunut. Uusiin paikkoihin (kuten parvekkeelle) Eini menee etunenässä. Tuttu hoitaja saa jo silitellä ja syliin Eini tulee, jos on nameja tarjolla. Vieraita Eini vielä ujostelee. Kissa syö reippaasti ja käyttää hiekkalaatikkoa siististi. Eini on viime viikolla leikattu ja rokotettu, eläinlääkärikäynnillä Einillä todettiin lievä silmätulehdus, jota nyt hoidetaan silmätipoilla.

28.10.2014 Eini on kolmikon rohkein pentu ja varsin leikkisä kissaneiti. Ruoka maistuu hyvin ja silittääkin saa jos on herkkuja tarjolla. Eini etsii kotia, jossa sillä olisi leikkisä tyttökissa kaverina.

Eini, Elmi ja Ensio saapuivat Rekuille kotihoitoon Satakunnasta löytöeläintalosta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, tarvittaessa ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.