Eikka (nyk. Venkku)

Lisätty sivulle: 2007-09-05

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Eikka (nyk. Venkku)
14.6.2010 EIKKA&MIMSI MUUTTIVAT YHTEISEEN KOTIIN PÄÄKAUPUNKISEUDULLA

****

UROS, noin 2,5v (keväällä 2010)/pääkaupunkiseudulla

31.3.2010 Eikka ja Mimsi lähtisivät mieluusti yhdessä omaan kotiin.

23.3.2010 Eikka on hurmaava herrasmies, joka antaa täyden rakkautensa omistajalleen. Eikka kotiutui erittäin nopeasti, alle tunnissa poika jo käveli kuin olisi aina asunut täällä. Kotona ei ole sellaista tilannetta, etteikö Eikka ole mukana, Eikka osaa varmasti kohta tiskatakin, kun on niin kovasti harjoitellut vierestä katsoen. Useimmiten Eikka kuitenkin loikoilee sohvalla lepäilemässä. Eikka on myös äärettömän fiksu, osaa käyttäytyä joka tilanteessa, ja kaikkien ihmisten ja Mimsin kanssa. Tosin välillä älykkyys menee pidemmälle kuin uskoisi, Eikkahan osaa avata ovet ja laatikot. Kaiken kaikkiaan poika on suloisin ja fiksuin kissaherra, jonka maa päällään kantaa.

22.3.2010 Lisätty uusia kuvia. Eikka/Venkku on hoidossa Vantaalla Mimsi kissan kanssa.

15.3.2010 Eikka/Venkku etsii uutta kotia itsestään riippumattomista syistä. Uusia kuvia ja tarkempaa tietoa tulossa lähipäivinä.

***

5.12.2007 Eikka muutti omaan kotiin.

***

UROS, noin 4kk (lokakuussa 2007)

5.9.2007 Neljä veljestä Eemeli, Eppu, Eikka ja Edvin etsivät omaa kotia joko yhdessä tai erikseen.

Kertomus Tallinnasta:
“Noin 2.5-3 kk veljekset: 2-mustaa ja 2-mustavalkoista.

Emo-kissalla ja 4 noin 3-viikkosillä pennulla oli omakoti kerrostalon käytävän alla. Talossa aloitettiin peruskorjaustöitä ja päädettiin tsementoida “kissanovi“. Johdaja antoi 100.-eek alkoholisointunut miehelle ja käski hukuttaa kissaperheen. Onneksi me ehdimme ensin ja veimme pennut turvaan hoitokodiin.

Pikkuisiä piti ruokkia pullosta koska ne eivät osaneet vielä itse syödää. Tänään ne ovat hyvänkuntoiset ja terveet, seuralliset ja iloset, udeliat ja leikkiset.

Ne ovat kasvaneet rakkaudessa ja luulevat että ihminen on keikkein parempi omainen.”

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 120€.