Effie

01.08.2018

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Effie  on hieman alle vuoden ikäinen sosiaalinen nuori kissaneiti. Effien uudessa kodissa tulisi olla nuori ja leikkisä kissakaveri sekä paljon aktiviteetteja.

30.6.2019 

Reipas ja vauhdikas Effie tuli Rekuille etsimään kotia samaan aikaan siskonsa kanssa.  Alkuaika sijaiskodissa oli hieman jännittävää, mutta parin kuukauden sijaiskodissa olon jälkeen siitä kuoriutui leikkejä rakastava huoleton tyttö. 

Effien normipäivä koostuu pehmopallojen kuljettelusta ja jahtaamisesta, laservalon metsästyksestä, painileikeistä siskonsa kanssa sekä ruokakuppien (myös muiden kuin oman) tyhjäksi huolehtimisesta. Vaikka alkuun Effielle ihmisen kosketus oli vierasta, antaa se hoitajalle luvan välillä silittää jonkin verran, ja antaa itsekin hellyydenosoituksia puskemalla ja kehräämällä. Se ei kuitenkaan ole sylissä viihtyvää sorttia, eikä oma-aloitteisesti hakeudu rapsuteltavaksi. Effie on sosiaalinen ja viihtyy hyvin ihmisten lähellä ja on jo pariin otteeseen uskaltautunut nukkumaan hoitajiensa kanssa samassa sängyssä. Yksi asia on tullut selväksi: Effien kanssa pääsee hyviin väleihin suuren karkkipussin avulla!

Tulevassa kodissa tulisi olla ehdottomasti leikkisä ja reipas kissakaveri, sekä aikaa aktiiviselle tytölle. Effie on mahdollista adoptoida myös yhdessä siskonsa Mini E:n kanssa. Kouluikäiset lapsetkin tulevat varmasti Effien kanssa hyvin juttuun. Myös hoitotoimenpiteiden harjoittelua tulee jatkaa uudessa kodissa.

 

 

Kulukorvaus

Kulukorvaus 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Aino / 045-221 9744

Soittoajat: Su 19-20

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Effie

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme.