Effie

01.08.2018

Alkuperä: Suomi

23.8.2019

Effie muutti omaan kotiin toisen kissan kaveriksi.

 

30.6.2019 

Reipas ja vauhdikas Effie tuli Rekuille etsimään kotia samaan aikaan siskonsa kanssa.  Alkuaika sijaiskodissa oli hieman jännittävää, mutta parin kuukauden sijaiskodissa olon jälkeen siitä kuoriutui leikkejä rakastava huoleton tyttö.

Effien normipäivä koostuu pehmopallojen kuljettelusta ja jahtaamisesta, laservalon metsästyksestä, painileikeistä siskonsa kanssa sekä ruokakuppien (myös muiden kuin oman) tyhjäksi huolehtimisesta. Vaikka alkuun Effielle ihmisen kosketus oli vierasta, antaa se hoitajalle luvan välillä silittää jonkin verran, ja antaa itsekin hellyydenosoituksia puskemalla ja kehräämällä. Se ei kuitenkaan ole sylissä viihtyvää sorttia, eikä oma-aloitteisesti hakeudu rapsuteltavaksi. Effie on sosiaalinen ja viihtyy hyvin ihmisten lähellä ja on jo pariin otteeseen uskaltautunut nukkumaan hoitajiensa kanssa samassa sängyssä. Yksi asia on tullut selväksi: Effien kanssa pääsee hyviin väleihin suuren karkkipussin avulla!

Tulevassa kodissa tulisi olla ehdottomasti leikkisä ja reipas kissakaveri, sekä aikaa aktiiviselle tytölle. Effie on mahdollista adoptoida myös yhdessä siskonsa Mini E:n kanssa. Kouluikäiset lapsetkin tulevat varmasti Effien kanssa hyvin juttuun. Myös hoitotoimenpiteiden harjoittelua tulee jatkaa uudessa kodissa.