Eevertti (nyk. Kurokuma)

25.5.2020 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

8.9.2020 Eevertti sai oman kodin, missä sillä on ihmisten lisäksi leikkisä kissa kaverina. 

20.9.2020 kuulumisia kodista:
Eevertti nimettiin Kurokumaksi tämän karhumaisen ulkonäön vuoksi. Kuro kotiutui omaan huoneeseensa nopeasti ja söi ja joi hyvin ekasta ateriasta lähtien. Kuro otti heti lämpimästi vastaan uudet palvelijansa ja alusta asti kellahti syliin kehräämään ja leipomaan.

Ensimmäiset pari päivää tutustuttiin isoveljeen oven läpi ja tämän jälkeen muutaman päivän ajan pentuportin lävitse. Kuten saattoikin ehkä arvata, Kurosta paljastui ninjakissa, ja jouduimmekin pariin otteeseen korottamaan pentuporttia. Kurolla on myös “olkapääkissan” sekä leikkiessä “lentävän kissan” taipumuksia.

Noin viikko uuteen kotiin saapumisen jälkeen veljekset päästettiin tutustumaan naamatusten. Isoveli ei heti halunnut päästää uutta perheenjäsentä lähelleen, mutta hyvin nopeasti Kuro onnistui valloittamaan myös tämän sydämen. Aluksi Kuro sai palautetta voimankäytöstä karvattomalta isoveljeltään ja näyttää kyllä ottaneen näistä opiksi. Nyt Kuro on jo pari yötä nukkunut yönsä samassa kasassa muun perheen kanssa. Poikien suosikkileikki on toistensa jahtaaminen tuulispäänä ympäri kotia ja tämän jälkeen yhdessä änkeäminen työtä tekevän palvelijan syliin. Myös parveketta on tutkittu ja näyttääkin siltä, että ainoa outo asia kotona on enää pölynimuri.

Olemme todella iloisia ja onnellisia, että Kuro tuli täydentämään perhettämme omalla persoonallaan.

***

Pieni poika Eevertti on seurallinen ja leikkisä, ja vieläpä söpökin kuin mikä! Täydellinen pikku paketti siis.

31.8.2020

Eevertti on tämän kesän pentuja. Tämä pieni poikakissa rakastaa ihmisiä ihan tosissaan. Eli poika on hyvin seurallinen ja kiipeää sananmukaisesti syliin kehräämään ja leikkimään.

Eevertti on aina valmis leikkimään. Vielä ei ole löytynyt leikkiä josta Eevertti ei innostuisi: huiskat, hiiret, pallot ja sisarusten kanssa painit kelpaa aina. Eevertille maistuu myös ruoka hyvin. Eli tätä pentua on helppo motivoida uusien asioiden oppimiseen paitsi leikin, myös ruuan avulla!

Eevertti etsii kotia, jossa sitä jaksetaan leikittää ja aktivoida. Uudessa kodissa pitäisi olla myös leikkisä nuori kissakaveri, tai sitten Eevertti haluaa toisen sisaruksistaan Edvardin tai Evaldin kanssa samaan kotiin. Ihan pienten lasten kanssa Eevertti voi olla liian raisu, muuten tätä rohkeaa poikaa ei haittaa lapset tai elämän äänet.