Eetu

01.04.2022

Alkuperä: Viro

18.3.2023 Eetu muutti kaverinsa Jassen kanssa omaan yhteiseen kotiin.

 

Eetu on utelias nuori kollikissa, joka ilmestyy heti paikalle, kun jotain jännää tapahtuu. Eetu etsii kotia yhdessä kaverinsa Jassen kanssa. 

20.2.2023

Eetu tuli kaverinsa kanssa Rekuille kodinvaihtajana etsimään uutta kotia. Eetu on hyvin utelias ja sen pää kyllä löytyy nopeasti jokaisesta avatusta laatikosta ja kaapista. Eetu haluaa olla kaikessa mukana, mutta koskea Eetuun saa vasta kun sille itselle sopii. Jopa leikki-ikäinenkin saa rapsutella, kunhan on oikea hetki. Ruoka-aikana Eetu on varmasti paikalla ja kiehnäämässä jaloissa, jotta ei varmastikaan jäisi ilman ruokaa.

Eetu tulee hyvin toimeen kissoihin tottuneiden koirien kanssa ja saattaa jopa samalle ruokakupille pyrkiä, sillä eihän sitä tiedä, vaikka koiralla olisikin parempaa ruokaa tarjolla. Eetu on rohkea kissa, joka ehtii karkuun, mikäli tilanne sitä vaatii, pakenematta kuitenkaan liian kauaksi, jotta ei jää mistään paitsi. Agility tai valjasulkoilu sopisi sille varmaankin. Hortonomin kissaksi Eetu ei ehkä kuitenkaan sovi, koska pitäähän se mullasta tarkistaa, mihin se vesi oikein menee, kun ihminen kastelee kukkaa, joka kerta. Rallileikit Jassen kanssa mattojen rullaamisilla ovat myös Eetun mieleen. Eetulla on herkkä vatsa, joka menee helposti sekaisin stressistä tai muutoksista.

Eetu etsii kotia yhdessä kaverinsa Jassen kanssa tai vaihtoehtoisesti kotia, jossa olisi kiva samanikäinen kollikissa kaveriksi. Lapsiperheeseen Eetu sopii, kunhan lapset ovat jo vähän isompia, ja tottuneita kissoihin.