Eetu

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Eetu
10/2005 EETU SAI OMAN KODIN YHDESSÄ MIlKA-KISSAN KANSSA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

3.2.2006: Täällä sujuu oikein hienosti, kummatkin pojat ovat sopeutuneet luokseni oikein mainiosti. Milkankin alun arkuudesta on enää rippeet jäljellä. Syliin ottaminen on vielä kauhistus, mutta rapsuttamisen makuun se on päässyt – hurina kuuluu varmaankin naapuriin asti eikä se oikein tiedä miten päin olisi kun tuntuu niin kivalta. Pojat kasvavat hirmu vauhtia, tuntuu, että joka päivä huomaa ohhoh, taas on tullut painoa lisää. Ja sitä riehumisen määrää… Rallia vedetään varsinkin yöllä niin, että matot on rullalla ja kukkaruukut tipahtelee ikkunalaudalta (noh, muutaman kerran jälkeen viisastuin ja siirsin kukkaruukut ylimmälle kirjahyllyn tasolle pois uteliaiden pikku tassujen ulottuvilta).

Varsinkin Eetu on kova poika auttamaan kotitöissä, mm. hiekkiksen puhdistus (pitäähän sen vahtia työnjohtajana, että varmasti teen työni hyvin!), imurointi (juuh, sen mielestä imurissa ei ole mitään pelättävää, sehän on vain hauska huriseva leikkikaveri!) ja sängyn petaus (=minä yritän pedata ja Eetu roikkuu peitonkulmassa..) ovat sen lempipuuhia. Eetu on jotenkin niin koiramainen, että epäilen sen vahingossa syntyneen kissaksi. Sanonkin Milkaa älyköksi ja Eetua sen huuhaa-veljeksi.

Ollaan jo kerran käyty lääkärissä ottamassa tehosterokotukset, ja helmikuulle kaavailin pampuloiden poistoa. Noiden pienten öttiäisten touhuja on niin hauska seurata ja ne tuovat minulle joka päivä niin paljon iloa, että ihan hirvittää ajatella miten köyhää arkielämä olisi ilman niitä. Sain maailman suloisimmat vilkastukset!

****

Eetu on lokakuun alussa 2005 noin 2,5 kk ikäinen urospentu.

Löytynyt Tallinnasta kadulta, kotihoidossa Tallinnassa. Kiltti.

KUULUMISIA UUDESTA KODISTA