Eemeli (nyk. Moksu)

Lisätty sivulle: 2010-11-26

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Eemeli (nyk. Moksu)
28.1.2011 EEMELI JA TÄHTI MUUTTIVAT YHDESSÄ OMAAN KOTIIN ESPOOSEEN

****

KUULUMISIA omasta kodista

31.1.2011 Kuulumisia kodista heti ensimmäisten päivien jälkeen 28.1.2011
Eemeli ja Tähti eli nykyään Moksu ja Nuka saivat meiltä kodin tänään. Kävimme pojat hakemassa päivällä. Kotiintulo sujui suht rauhallisesti, mutta Moksua jännitti, ja oksennus lensi kaaressa n. puoli tuntia kotiutumisen jälkeen. Pariinkin otteeseen… Sitten kyllä nukutti. Nuka taasen sai meidän kääpiösnautserista niin kovat sätkyt että mamman piti pelastaa pieni raapispuun oksille. Sieltä ei ole alas ole tultu. Katsotaan kunhan vähän hiljenee, kun talo menee nukkumaan. :D Mamman ja Papan rapsutukset otetaan kyllä vastaan hyristen ja innostuipa Nuka leikkimään raapispuussa vähän hiirilläkin. :) Niitä oli kiva kuljetella suussa. Eetu on hieman liiankin innokas tekemään tuttavuutta kisujen kanssa. Kunhan rauhoittuu niin eiköhän homma ala sujumaan ihan erilailla.

29.1.2011 Nyt on yö “nukuttu” kuka mitenkin.. Ja pojat olivat selvästi reippantuneet yön aikana, nyt uskalletaan jo lattialle, jo jopa Nuka joka on vaan katsellu raapimispuusta, uskaltautui veikan mukana alas. Nytkin pitää olla sylissä ja auttaa kirjottamaan. Ihan mamman muru. <3 Ruokahalu on mitä mainion, syöty on ja juotu. Vessassakin käyty, eli ihan normikuviot jo käynnissä.

30.1.2011 Nyt on ukot jo rauhoittuneet. Nuka ottaa rohkeasti Eetuun kontaktia, muttei tykkää liian uteliaasta kuonosta, sitten sähätää. Pussattu on kyllä. :) Moksu sen sijaan, ei oikein Eetun lähentymisyrityksistä lämpene, vaan sähinä alkaa jo metrin päässä. Aamulla uskaltautui kyllä sänkyyn vaikka Eetu olikin siellä, ja niin kauan tuntuu olevan kaikki ok kun Eetu ei liiku. Aikamoinen haaste käppänä paralle. :) Liikkuva lasertäplä on ehkä parasta, minkä perässä juosta =) Ja hiiret, niitä on kiva viskoa alas raapimispuusta. Molemmat pojat on sitä mieltä, et jos ei tuu tarpeeks rapsutuksia, niin sitten kyllä kuuluu Miau-Kurnauskis. :) Ja hypätään syliin. Ollaan ihan rakastuneita mussukoihin. :)

31.1.2011 Aamulla Nuka poltti tassunsa hellan levyyn, ei onneksi pahasti, kun oli jo ollut pois päältä, joten menoa se ei haitannut. Fiksuna poikana dippasi tassun viileeseen veteen, eli koiran vesikuppiin, sillä seurauksella, että veikkakin sai osansa, ja molemmat kissat olivat märkiä. Muutenkin parhainta tuntuu olevan makaaminen lavuaarissa, mikäli se on märkä. :O Meidän käppänä parka on ihan alakynnessä näiden kahden mafioson kourissa :o Moksu keksi tänään että oikeastaan ei tartte syytä lätkiä Eetua turpaan, riittää että on tassun kantoetäisyydellä. Ja toinen kun ei tiedä miten puolustautua, muuten kun vaihtamalla paikkaa. Sitten Moksu oli sitä mieltä, että ei Eetua varmaan haittaa jos hän vähän rapii ja puree toisen takatassua, Eetu nousi hämillään ylös, ja katteli mua ihan sen näkösenä, että “Mamma nyt auta mua. Tässä pitäis saada päiväunet nukkua rauhassa, eikä noille saanu ilkeillä… mutta nyt ne ilkeilee mulle?!” siinä vaiheessa mamma käski koiran toiselle puolelle sänkyä eikä päästänyt kissoja koiran kimppuun enää. Onhan se usein niin että Kissat määrää, koirat häärää… Mutta selkeästi on pojat jo kotiutuneet, päivisin vedetään sellasta ravia pitkin kämppää, että oksat pois. Toistaiseksi ei ole mitään hajonnut. :) Liitän tähän vielä muutaman kuvan pojista.

****

23.1.2011 Tähti ja veljensä Eemeli etsivät uutta kotia omistajan pahan astman takia. Kotihoidossa Vantaalla.

5.12.2010 EEMELI JA TÄHTI MUUTTIVAT YHDESSÄ RIIHIMÄELLE.

****

UROS, noin 2,5kk marraskuussa 2010/ Vantaalla
luovutus omaan kotiin joulukuun alussa

26.11.2010: Satakunnasta alunperin kotoisin olevat sisarukset Tähti, Eemeli, Molla, Urho ja Paavo odottavat omaan kotiin pääsyä kotihoitopaikassa Vantaalla.

Kotihoitaja kertoo: Eemeli on pirteä poika, joka rakastaa leikkimistä ja etenkin nukkumista: Eemeli on kova nukkumaan. Pentueesta Eemeli on hiljaisin, kovaa kehräystä lukuunottamatta se ei pyydä ruokaakaan äänekkästi maukuen, vaan odottelee kiltisti vuoroaan. Eemeli on itsenäinen toimija ja siitä tulee itsenäinen kissa mutta kuten sisaruksensa, Eemeli tulee toimeen kaikkien kanssa, tulee säännöllisesti vaatimaan hellyyttä ihmisiltä ja nukahtaa mielellään syliin. On tottunut isoihin koiriin.

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.