Eelis

1.6.2020 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Söpö, kiltti ja loputtoman energinen pikku Eelis on varsinainen sydäntenmurskaaja!

21.12.2020 Eelis löytyi kesällä 2020 kahden viikon ikäisenä ojasta muovipussista, jonne joku oli sen hylännyt. Se sijoitettiin Rekku Rescuen sijaiskotiin siskonsa kanssa. Sijaiskodissa Eelis pääsi varaemon ja ottosisarusten joukkoon. Eelis oli tullessaan kipeä ja vaati useamman lääkekuurin ennen kuin voitiin luottaa siihen että Eelis selviää hengissä. Pikkusisko ei valitettavasti selvinnyt, mutta onneksi Eeliksellä oli ottosisaruksia, joiden kanssa se sai opetella pienen kissan elämää.

Eeliksellä oli koko syksyn ajan jatkuvia terveysongelmia, joiden vuoksi sitä ei voitu laittaa sivuille kotia etsimään. Ottosisarukset lähtivät jo maailmalle, ja Eelis siirrettiin sijaiskodin oman lauman joukkoon.

Tällä hetkellä Eelis on terve ja aivan mahtava persoona. Eelis on erittäin energinen ja jaksaa aina innostua paini- ja hiirileikeistä. Ihmisen sylissä ja olkapäällä viihtyvä poika hurmaa kaikki pirteällä olemuksellaan.

Eelis ja kotihoitaja ovat kulkeneet pitkän matkan yhdessä, ja kun Eelis vielä solahti sijaiskodin omaan laumaan täydellisesti, niin loppuelämän koti löytyikin sijaiskodista. Eelis on siellä valloittanut paitsi ihmisten ja kissojen, mutta myös koirien sydämet.