Eea

Lisätty sivulle: 2015-11-17

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Eea
14.12.2015 Eea sai kodin Valentinan kaverina Nummelasta.

***

Leikattu naaras, s. arviolta 7/2015. Kotihoidossa Helsingissä.

17.11.2015 Eea on pienenpieni tytöntyllerö, joka seuraa jokaista huiskan heilautusta ja saalistaa palloja innolla niin, että välillä menee päin seinää ja välillä pyllähtää selälleen. Eea tykkää myös painia Alin kanssa ja käpertyä sitten sen viereen nukkumaan, kun väsy yllättää. Kun alkaa olla ruoka-aika, Eea killittää suurilla silmillään ja pyytää ruokaa vienolla vinkaisulla. Ja kun masu on täynnä, Eea pesee poskensa ja tulee syliin kehräämään. Äskeisestä steriloinnista se on toipunut hyvin. Eeaan ei voi olla ihastumatta! Eealla on valkoiset sukat tassuissaan ja raidallisen turkin pohjaväri harmaa.

Eeasta kasvaa neiti, joka seuraa kaikkia ja kaikkea innolla ja on aina mukana siellä missä tapahtuu. Eea etsii kotia, jossa olisi kiva tyttökissa kaverina.

Eea, Beea ja Bengali Ali ovat löytökissoja Sastamalasta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.