Edwin

2018 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

31.12.2020 Edwin muutti Helsinkiin. Uusi vuosi, oma koti!

***

Edwin etsii kotia, joka on valmis keksimään tekemistä tälle aktiiviselle pojalle.

15.10.2020

Edwin on kaunis leijonanharjainen hurmuri, jota elämä ei ole aina kohdellut silkkihansikkain. Siitä huolimatta se on säilyttänyt lujan luottamuksen ihmisiin ja on valmis rakastamaan kaikkia.

Leikkisä ja nuori Edwin on taustaltaan maalaispoika, mutta siirtymä kaupunkiin sisäkissaksi on sujunut hyvin. Innokas kiipeilijä pitää korkeista paikoista, nauttii hiirilelujen jahtaamisesta ja tekee höyhenleluista äkkiä selvää. Valpas metsästäjä vaanii innokkaasti saalista YouTuben lintuvideoiden äärellä ja sohii tassulla helposti ennätyspisteet digitaalisissa, kissoille suunnatuissa peleissä. Melkein mikä tahansa peli ja aktivointi kelpaa Edwinille – pääasia, että toimintaa on paljon.

Ruoan suhteen Edwin on kaikkiruokainen ja matolääkkeet menevät vaivatta ruoan mukana, koska lautanen tyhjenee aina. Allergiaepäilyn vuoksi Edwin on saanut jonkin aikaa erikoisruokaa, mutta nyt tavalliseen ruokavalioon yritetään palata asteittain. Uuden kodin on kuitenkin hyvä varautua mahdolliseen ruoka-aineallergiaan ja erikoisruokavalion tarpeeseen.

Luottavainen ja hauska Edwin tutustuu helposti ihmisiin, tulee mielellään syliin istumaan ja nauttii rapsutuksista. Nosteluun Edwin suhtautuu rauhallisesti ja kantokoppaan meno onnistuu vaivatta. Turkin harjaaminen on myös helppoa. Pienten lasten kaveriksi Edwin ei kuitenkaan sovellu, sillä kovat äänet pelottavat sitä ja ärtyneenä se myös näykkää helposti hampailla. Isompien, yläkouluikäisten lasten kanssa Edwin tulee todennäköisesti toimeen. Sijaiskodissa on tulkittu näykkäily enimmäkseen hellyysaggressioksi, josta Edwiniä yritetään opettaa pois ja uudessa kodissa sitkeää harjoittelua kannattaa varmasti jatkaa.

Sijaiskodissa asuu rauhallinen vanhempi kissakaveri, jota Edwin on kuitenkin toistaiseksi nähnyt vain kauempaa verkko-oven läpi. Kissakaveri selvästi herättää kiinnostuksen, mutta tässä vaiheessa on mahdoton sanoa, pelkääkö Edwin toisia kissoja vai haastaako se niitä leikkimään. Kun Edwin näkee lajitoverin, se heittäytyy rysähtäen päin metallista oviverkkoa ja kiipeää kovaa vauhtia verkkoa pitkin kohti kattoa.

Edwin etsii rauhallista kotia, jossa ollaan valmiita väsymättä aktivoimaan nuorta innokasta leikkijää. Lasitettu parveke tai kissojen ulkoilutarha olisivat Edwinille varmasti mieleen, sillä se tykkää seurailla pihapiirin elämää ja vaania ulkona lentäviä lintuja. Mahdolliselta kissakaverilta odotetaan reippautta ja avoimuutta, Edwin saattaa olla kovakourainen leikkiessään.

Summary in English

We are currently not accepting any more inquiries about Edwin!  

Edwin, a tiny little lion boy, loves to play and needs a lot of activation. He loves humans, is a proper lapcat and enjoys cuddles. However, small children might be too much for him, as Edwin easily gets scared of loud noises and might bite when irritated. Edwin might enjoy the company of a brave and active male cat friend, but has also shown tendency to rough playing so the new home would need to be ready to take it easy with the getting to know each other part.