Edwin (nyk. Jojo)

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Edwin (nyk. Jojo)
9/2005 EDWIN SAI KODIN

****

Edwin on noin vuoden vanha leikattu uros, joka oli ensin kotihoidossa Tallinnassa ja saapui kotihoitoon Helsinkiin 31.8. Hurmuripoika löytyi Tallinnasta kadulta aivan öljyntahrimana ja hyvin nälkäisenä. Lääkäri pesi Edwinin kuntoon. Kolli on hyvin sosiaalinen sekä ihmisiä että muita kissoja kohtaan ja hyvin leikkisä. Se on hoitokodissa muutaman muun kissan kanssa ja leikkii mielellään niiden kanssa.

Edwinin kuulumisia hoitopaikasta 4.9.2005: Edwin on vilkas, rohkea ja utelias, reilun vuoden ikäinen ja ilmeisesti jo yhtä ja toista nähnyt ja oppinut. Hoitopaikkaan tultuaan ja kopasta päästyään se ei osoittanut minkäänlaisia arastelun merkkejä vaan tutki hujauksessa koko uuden asuinpaikkansa. Jos se jää jumiin jonnekin, niin se osaa kyllä pyytää apua niin että sen kuulee. Se hyppää joka pöydälle ja lähtisi varmasti mielellään ulos kuljeksimaan, ainakin ikkunapaikat ovat sille erittäin mieluisia. Edwin opastaa Santtua aika kovakouraisestikin. Kun ruokaa kaivetaan esille, se on kyllä ensimmäisenä kupilla ja valkoinen väritys leuan alla näyttääkin ihan ruokalapulta mutta se ei malta syödä kuin vähän. Sitten tämä hyvin siro pörröturkki taas hieroo itseään jalkoihin ja kehrää.

Kuulumiset Edwinin, nykyisen Jojon kodista pääsiäisenä 2006: HEI ja iloista pääsiäisaikaa. Puoli vuotta on mennyt todella nopeasti. Me olemme saaneet maailman suloisimman kollipojan kauttanne. Edwinin nimi muuttui jo ensimmäisellä viikolla Jojoksi koska ukkelin lempipuuhaa on syliin hyppiminen komeasti ponkaisee olalle lattialta jos haluaa sylkkyyn ennen kuin kerkeää kumartua ja kaikkea syli ja rapsuttelu toimintaa säestää armoton äänekäs kehrääminen. Jojon elämää virkistävät meidän8v Lakritsi kisu ja1 vuotias Trio Jojolla on pomon asemma henkinen pomo on vanhuksemme joka yhdessä jojonkanssa huolehtii vauvasta eli Triosta pikkupoikaparka joutuu hartaisiin korvanpesuoperaatioihin säännöllisesti:) Eli vauhtia ja pesukamujaJojolla on yllin kyllin.Turkin hoito oli sijoituspaikassa ollut ongelma herra ei ollut hyvillään harjaus yrityksistä mutta meillä tilanne on onneksi kääntynyt aivan Jojo nauttii harjaamisesta kunhan saa itse määrätä koska riittää silloin Jojo nappaa harjan suuhunsa ja juoksee pois:) Nyt turkkikin on aivan mahtavassa kunnossa jätkällä on valtavat villahousut ja kissa on paksuuntunu puolella .Turkkin paksuunuttua öljyn jäljiltä. Lapsien suuhteen Jojo on uskomattoman suvaitsevainen ja nauttii yhteisitä leikkihetkistä palloilla ja herran suuri heikkous on kaikenlaiset valot, joita jahdataan sinnikkäästi ja keväthän on heijastusten aikaa joten jojo sinkoilee pitkin eteistä kun aurinko luo varjojaan. Kyllä kai ne joskus kiinni saa…?!!:) Eli tämä mainio kissaherra vietttää perheemme kanssa kissan päiviä ja lähettää sinulle ja muille yhdistyksen työntekijöille lämpöiset kiitokset ja mukavat pääsiäisterveiset mukana kuva herrasta ystävällisin terveisin Susanna ja Juha, lapset ja kissat