Edvin

Lisätty sivulle: 2007-09-05

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Edvin
1/2008 EDVIN JÄI ASUMAAN HOITOPAIKKAANSA

****

“Ja mitä Edvinherraan tulee, mieheni ja kissaherra rakastuivat toisiinsa (kuten kuvasta näkyy), ja Edvin liittyy meidän kotieläin laumaan.”

****

UROS, noin 6kk (joulukuussa 2007) / Helsingissä

10.12.2007 Edvin vaihtoi hoitopaikkaa ettei tarvitse olla ihan yksin kun veljet ovat jo menneet omiin koteihin. Nyt Edvinillä on seurana Miuku ja Misse.

30.11.2007 Lisätty Edvinistä uusia kuvia. Pikkukollista on kasvanut komea nuori poika. Veljeksistä Eemeli ja Eppu ovat jo päässeet omaan kotiin ja Eikkakin on varattu, joten olisiko nyt lopulta Edvinin vuoro saada oma koti?

5.9.2007 Neljä veljestä Eemeli, Eppu, Eikka ja Edvin etsivät omaa kotia joko yhdessä tai erikseen.

Kertomus:
“Noin 2.5-3 kk veljekset: 2-mustaa ja 2-mustavalkoista.

Emo-kissalla ja 4 noin 3-viikkosillä pennulla oli omakoti kerrostalon käytävän alla. Talossa aloitettiin peruskorjaustöitä ja päätettiin sementoida “kissanovi“ umpeen. Johdaja antoi 100.-eek alkoholisoituneelle miehelle ja käski hukuttaa kissaperheen. Onneksi me ehdimme ensin ja veimme pennut turvaan.

Pikkuisia piti ruokkia pullosta koska ne eivät osaneet vielä itse syödää. Tänään ne ovat hyvänkuntoiset ja terveet, seuralliset ja iloset, uteliaat ja leikkisät.

Ne ovat kasvaneet rakkaudessa ja luulevat että ihminen on keikkein paras omainen.”

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.