Edvard

25.5.2020 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

12.9.2020 Edvard sai oman kodin kivan kissan kaverina. 

19.9.2020 kuulumisia kodista:

Viikko on nyt vierähtänyt siitä, kun tuo poitsu saapui meille. Alussa vaivannut vuotava silmä vaikuttaisi parantuneen, sillä vuotoa on ollut enää todella vähän.

Edvard (jonka lempinimeksi ollaan annettu Eemeli) on arkuudestaan huolimatta kotiutunut todella hyvin. Ensimmäisenä iltana Edvard piileskeli vessanpöntön takana. Laserlelu oli kuitenkin niin mielenkiintoinen, että oli pakko tulla piilosta ulos leikkimään. Samana iltana Edvard tulikin jo meidän paijattavaksi. Seuraavana päivänä Edvard tuli innoissaan jo meidän syliin hakemaan silityksiä, joten tottui meihin hyvin äkkiä.

Edvard tutustui “isosiskoonsa” Neelaan oltuaan vasta viisi päivää meidän luona. Aiemmin kisut haistelivat toisiaan vain ovenraosta, mutta molemmat alkoivat olla malttamattomia ja halusivat tutustua. Edvardista ja Neelasta on tullut todella hyviä kavereita ja leikkimistä kyllä riittää.

Edvard on ollut todella reipas poika ja sopeutunut erittäin hyvin! Ainoastaan oudot äänet vielä vähän jännittävät (telkkari on myös erittäin omituinen laite). Edvardista on kuoriutunut oikein seurallinen poika viikon aikana, joka rakastaa paijauksia, leikkimistä sekä isosiskoaan. Ollaan erittäin onnellisia Edvardista! :)

***

Edvard on vielä hieman säikky pentu, jolla on rauhallinen luonne ja söpö nassu. Edvard tarvitsee rauhallisen ympäristön ja aikaa kotikissahommien opetteluun.

31.8.2020

Edvard on tämän kesän pentuja. Tämä poju on vielä aika varovainen vieraan ihmisen seurassa, mutta tutun ihmisen luokse tulee mielellään nauttimaan silityksistä. Äkilliset ja muuttuvat tilanteet ovat vielä aika pelottavia Edvardin mielestä.

Normaalit pentuleikit kuuluvat Edvardin arkeen, poika on kuitenkin ennemmin rauhallinen kuin kovin vilkas. Edvard on kaikkiruokainen – poju syö mielellään laadukasta penturuokaa, mutta erityisherkkua on liha.

Edvard etsii kotia, jossa on ennestään kissakokemusta, koska se tarvitsee vielä apua rohkaistumisessa. Pikkulapsiperheeseen Edvard ei oikein säikkyytensä vuoksi sovi. Kaveriksi Edvardille sopisi veli Evald, tai sitten rohkea nuori kissa, jotta ottaisi Edvardin mukaan leikkihin ja toimisi esimerkkinä Edvardille.