Edna

Lisätty sivulle: 2017-02-27

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Edna
20.3.2017 Edna ja Eltsi saivat yhteisen kodin Espoosta.

***

Leikattu naaras, synt. 5/2016, kotihoidossa Helsingissä.

27.2.2017 Yhdistyksen hoitopaikkaan saapui neljän kissan sisarusparvi marraskuun lopulla Kiteeltä. Kissat olivat eläneet isossa kissalaumassa ja olivat alussa arkoja. Koko porukka on kuitenkin hienosti reipastunut kotihoitopaikassa. Kissanristiäisissä nimiksi valikoitui Edna, Eltsi, Törö ja Tami.

Edna oli alussa arin ja pienin pennuista, mutta ajan myötä siitä on kehkeytynyt todellinen sydäntenmurskaaja. Se tulee heti jalkoihin kiehnäämään ja kerjäämään rapsutuksia, eikä saa niistä tarpeekseen. Jos näitä rapsutuksia ei heti ala kuulumaan, niin neiti osaa ilmoittaa myöskin ääneen mitä mieltä on tästä ajan hukkaan heittämisestä.

Ednalla oli tullessaan kotihoitoon paha haava toisessa silmässä. Elänlääkärissä samasta silmästä paljastui myös kehityshäiriö. Haava on vähitellen parantunut ja eläinlääkärin mukaan Edna näkee kyllä silmällä, mutta silmä saattaa olla välillä samea.

Tämä pieni palleroinen on todella hellyttävä ja tahtoo aina olla mukana. Ednan mielestä kaikki kissat ovat kivoja ja potentiaalisia leikkikavereita. Ihmisiin Edna suhtautuu alussa hieman varauksella, mutta on jo kerännyt sen verran rohkeutta, että uskaltaa nopeasti tulla tutustumaan. Edna ei pistä pahakseen käsittelyä ja on tässäkin suhteessa mitä helpoin kissa.

Edna muuttaisi mielellään Eltsin kanssa samaan kotiin tai toisen kivan narttukissan kaveriksi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.