Edina

Lisätty sivulle: 2015-11-23

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Edina
4.12.2015 Edina muutti omaan kotiin Nummelaan.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

13.10.2016 Edina-kissa on asustellut kanssani kohta vuoden. Hänestä on kuoriutunut oikein itsepäinen ja utelias neito. Kaikki uudet asiat kiinnostaa, joskin myös vähän jännittä aluksi. Oli se sitten uusi paikka, muovipussi, ihminen tai koira. Kaikkea pitää päästä tutkimaan, varovasti tietenkin aluksi. Kissa on selvästi kasvanut sekä henkisesti sekä fyysisesti. Melkeenpä vähän liikaakin fyysisesti, vuoden lopussa mennään hakemaan rokotuksia, katsotaan mitä eläinlääkäri sanoo… Mitään isompia ongelmia meillä ei ole ollut! Öinen herättelykin saatiin kuriin sumupullon avulla, mitään sen isompaa ei ole ollutkaan. En olisi voinut näin valloittavaa kaveria edes toivoa. Teette arvokasta työtä, teidän ansiostanne sain parhaan mahdollisen kissan.

9.12.2015 Vielä Edina ei ole ihan viikkoa ollut kotona, mutta ajattelin kirjoitella nyt kun muistan. Edina pitää kyllä siitä huolen että en ajattele mitään muuta kuin häntä neidin läsnä ollessa. Eli viime perjantaina hain kissan kotiin, ensimmäinen tunti meni varovaisesti, mutta hyvin uteliaasti jokaista nurkkaa tutkiessa.

Edina arasteli minua aluksi, mutta kun ympäristö tuli todettua turvalliseksi, sain jo hiukan rapsuttaa sitä päästä. Yritin ottaa kuvia ensimmäisestä illasta, mutta hänellä oli niin kova kiire joka paikkaan, että se oli turha toive. Yö meni aika rauhattomasti. Edina miukui sydäntä raastavasti. Välillä kävin hakemassa hänet viereeni nukkumaan ja siinä rauhottuikin, mutta aina kun itse nukahdin niin kissa juoksi taas itkemään omaan yksinäisyyteensä.

Lauantaina Edina jäi muutamaksi tunniksi yksin, ja kun tulin takaisin kotiin, oltiin jo ihan eri kissaa. Kehräsi ja puski jalkoja, kellahti jopa selälleen eteeni. Olin odottanut että luottamuksen rakentamiseen menisi paljon kauemmin aikaa, vaikka näinkin reippaasta kissasta on kyse. Mutta hyvä näin!

Edinasta on paljastunut hyvin älykäs kissa, muutamassa päivässä meni perille, että jos leikin yhteydessä raapaisee minua niin leikki loppuu siihen. On myös oppinut avaamaan kaapin liikkeitäni seuraamalla, kutomistyöt ja lankakerät sai kyytiä! Älypelitkin on ollut tosi in. Olen ajatellut, että Edina voisi nauttia kouluttamisesta, mutta en ole löytänyt namia joka hänelle maistuisi. Kunnon ruoka kyllä menee hyvin alas.

Sanoisin että Edina on kotiutunut oikein hyvin. Vähän liiankin hyvin, pyörii kokoajan jaloissa ja saan olla tarkkana etten tallo toista. Seuraa minua jopa vessaan ja suihkuun. Puskemiselle ja kehräämiselle ei näy loppua. Jostain syystä Edina ei kuitenkaan halua tulla nukkumaan sänkyyn, sohvalla voi kyllä ottaa torkut vieressäni. Voisin jauhaa tästä kissasta loputtomiin. On se kyllä niin tassutellut sydämeeni!

***

Leikattu naaras, synt. 3/2015, kotihoidossa Helsingissä.

23.11.2015 Edina on kaunis ja kiltti kilpparityttö, joka ei turhia ujostele. Jo toisena aamuna kotihoitopaikassa Edina tervehti tulijaa kiehnäämällä jaloissa kerjäten rapsutuksia ja silityksiä, ja odottaen ruokakupin täydennystä. Leikkisäksikin tyttö on jo osoittautunut, eli rientää jo innolla lelujen perässä, ja jaksaa jahdata leikkihiiriä. Uteliaana tyttönä Edina on innostunut kaikesta uudesta ja seuraakin tarkkaan mitä ympärillä tapahtuu. Edina etsii kotia toisen tyttökissan kaverina tai mahdollisesti se voisi viihtyä myös kodin ainoana silmäteränä. Edina ja Patsy voisivat muuttaa myös yhdessä samaan kotiin.

Edina ja siskonsa Patsy ovat n. 8 kuukauden ikäinen kissakaksikko, jotka saapuivat kotihoitoon viikonloppuna Savosta. Ne ovat kotoisin kissapopulaatiosta Sulkavalta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.