Ecke

Lisätty sivulle: 2013-07-06

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Ecke
5.8.2013 Ecke muutti omaan kotiin Helsinkiin kahden kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

4.1.2015 Hei, Oikein hyvin on mennyt. Toki edelleen vanhemmat kissat murisevat tai sähisevät, jos meno yltyy Ecken osalta liian rajuksi. Toisaalta väliin sitten taas nuollaan naamoja ja ollaan sovussa. Yhdessä vaiheessa Ecke oli aina menossa mukana kun tyhjensin hiekkalaatikoita ja jätöksistä tyhjennettyyn hiekkalaatikkoon piti sitten mennä hieromaan sinne hiekkoihin. No tämä tapa nyt sittemmin sentään on jäänyt. Vieraita kohtaan Ecke on jonkinverran varautunut. Jos ovikello soi niin varsinkin toinen vanhemmista kissoista, Daalia pinkaisee ovelle toivottamaan tulijan tervetulleeksi. Ecke pysyttelee ihan toisessa huoneessa ja hiippailee sitten vaivihkaa katsomaan tilannetta. Ruokapaikalla Ecke on aina ensin ruoka-aikana ja söisi mielellään muidenkin lautaselta, vaikka omallakin olisi vielä ruokaa. Suosikkileluja on kaikki pingispalloa pienemmät pallot ja mitä kovempi vauhti sen parempi, varmaan näin jos sitä Eckeltä kysyisi :) Uudenvuoden terveisin, Mari, Jarno, Ecke, Daalia ja Kiisseli

***

Leikattu urospentu, noin 10 vkoa. Luovutus aikaisintaan 19.7, kotihoidossa Helsingissä.

24.7.2013 Eckeä ollaan menossa katsomaan, mutta uusia kissanpentuja on tulossa lähiaikoina sivuillemme omia koteja etsimään.

Kuulumisia kotihoidosta:

23.7.2013 Ecken kaikki kämppikset muuttivat omiin koteihinsa ja Ecke vaihtoi samalla hoitopaikkaa. Uudessa hoitopaikassa Ecke on liittynyt aikuisten kissojen joukkoon ja yhteiselo on alun järkytyksen jälkeen sujunut hyvin. Pikkukolli on hyvin vauhdikas kaveri, touhuaa itsekseenkin mutta kaipaisi ehkä leikkisää kissakaveria itselleen uudessa kodissa seurakseen. Kun Ecke malttaa pysähtyä niin nauttii silityksistä yllin kyllin kovaan ääneen kehräten.

6.7.2013 Ecke on Espen, Eskil, Elva ja Elling-pentujen nuorin kämppis, joka ei ainakaan egonsa puolesta ole missään vaiheessa jäänyt isompien ja vanhempien kavereidensa jalkoihin. Tämän tyypin kanssa ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita puutu, vaikka poju välillä tuntuukin vielä nukahtavan vauvamaisesti melkein kesken leikin. Herääminen onkin sitten todella hidasta puuhaa, ja usein Ecke vielä haukotellen venyttelee siinä vaiheessa kun muut pennut ovat jo vetäneet pari rallikierrosta huoneen ympäri… paini- ja jahtausleikit kuitenkin ovat ihan ykköspuuhaa jahka unihiekat on silmistä karistettu, ja jos kavereita ei satu juuri sillä hetkellä kiinnostamaan osaa Ecke myös viihdyttää itseään pallo- ja hiirileluilla.

Hieman nyrpeästä katseestaan huolimatta Ecke on iloinen ja hauska pentu, joka välillä malttaa tulla hakemaan huomiota ihmiseltäkin. Hakusessa olisi kuitenkin ensisijaisesti koti josta löytyisi toinen kissa jonka kanssa Ecke pääsisi purkamaan pentuenergiaansa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.