Ebbot

2018 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Ebbot on nuori ja arka poika, joka on peräisin navetasta kissapopulaatiosta. Kotia poika etsii kaverinsa/mahdollisen isänsä Alfonson kanssa, jonka seura on selvästi vaikuttanut positiivisesti Ebbotin kotiutumiseen ja hyvinvointiin. Toisia kissoja uudessa kodissa ei tarvitse olla, mutta yhdistäminen uusien kissojen kanssa ei välttämättä ole mahdottomuus. Pienten lasten kanssa samaan kotiin Ebbotia ei luovuteta arkuutensa takia.

17.3.2019

Miau, tässä olen minä, Ebbot. Mulla vähän jännittää kertoa itsestäni teille, koska te ihmiset ootte tosi pelottavia. Silloin kun mut tuotiin tänne sijaiskotiin, niin mä menin ihan seinille, kun olin niin kauhuissani. En antanut yhtään koskea itseeni tai suorittaa mitään tutkimuksia, joten nämä ihmiset oikeesti luuli, että oon tyttö ja vieläpä tiine sellainen.. ymmärrän kyllä, että oon tosi söpö ja pikkuinen, mutta en oo kyllä yhtään paksu, ettäs kehtasivat.

Mutta joo, sitten kun ne tajus että oon poika ja mut vihdoin yhdistettiin ton Alfonson kanssa, niin se rohkaisi mua niin paljon, että oon alkanut ottaa vähän rennommin. Hoitotäti saa hoitaa mua ja ottaa syliinkin ja oon alkanut ymmärtää, että ihmiset on ihan mukavia. Uudet ihmiset kuitenkin jännittää ihan hirveesti, joten mun kanssa täytyy olla kärsivällinen! Alfonso on ollut suuri apu, me epäillään et se on mun oikee biologinen iskä, koska meil on tämmönen elämää suurempi yhteys ja ollaan erottamattomia. Me leikitään yhdessä mun lempilelulla, joka on tollanen pallorata. Sit me nukutaan yhdessä ja katellaan tota kivaa kitaraa yhdessä ja sit ku toi mun iskä yrittää iskee näitä hoitokodin tyttökissoja ja ne antaa sille rukkaset nii mä käyn niille kertomassa, että on se iskä oikeesti ihan kiva ja mukava eikä pelkästään tollanen itsestään liikoja luuleva kollinretku.

Uudelta kodilta toivoisin rauhallista ilmapiiriä, kärsivällisiä ihmisiä, paljon piilopaikkoja ainakin aluksi ja lempeää kohtelua. Iskän pitää saada tulla mukaan, ja yhdessä me luvataan olla just ne teidän ihanat kissapojat, joista ootte aina haaveillut.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Karoliina / 045 614 7290

Soittoajat: la klo 12-13

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Ebbot

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme.