Ebbalina

Lisätty sivulle: 2011-10-23

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Ebbalina
11.11.2011 EBBALINA MUUTTI OMAAN KOTIIN TUUSULAAN

****

NAARAS, n. 10vk (lokakuussa 2011, luovutus 4.11 jälkeen), kotihoidossa Helsingissä.

23.10.2011 Ebbalina, Moa ja Peik ovat reippaita, kehrääväisiä ja iloisia pikkupentuja. Hiekkistavat ovat hallussa, kynsien leikkaaminen ja muut hoitotoimenpiteet sujuvat mukavasti ja ruokakin kelpaa (raksuja tosin vielä vierastetaan), eli aikalailla mutkattomia kissanalkuja kaikenkaikkiaan. Tällä hetkellä pikkuiset ovat parhaassa riiviöiässä, hoitotädin sylissä vedetään siis joko päikkäreitä tai hurjia painimatseja, ja raksu- ja vesikippojen kautta kulkee Ihan Paras rallirata.

Ebbalina on sisaruksiaan hieman varovaisempi. Ihmisiä Ebbakaan ei vierasta, mutta uusia paikkoja ja juttuja pitää vähän mietiskellä ennen kuin ne todetaan vaarattomiksi tai jopa kiinnostaviksi, ja yllättävät äänetkin saavat ilmeen jokseenkin epätoivoiseksi. Ebba siis etsii rauhallisemmanpuoleista kotia. Ruokalautasella Ebba onkin sitten kokeilunhaluisin, tyttö kun on maistellut märkä- ja raakaruoan lisäksi raksujakin ihan hyvällä ruokahalulla.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.