Earl (nyk. Pietu)

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Earl (nyk. Pietu)
18.2.2007 EARL PÄÄSI OMAAN KOTIIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

20.2.2007 Tässä vähän ensikuulumisia Earlilta. Tai kuten poika nykyisin tunnetaan Pietulta. Sunnuntaista tähän tiistaiaamuun poika vietti “eristyksissä” makuuhuoneessani. Ovessa on semmoinen hakanen, että voitiin pitää sitä sopivasti raollaan – niin, että Herra Pulla ei saanut itseään tungettua siitä läpi ahkerista yrityksistään huolimatta. Että se onkin utelias katti, se Pulla… Pietu lähestyi meitä huoneessa vierailevia ihmisiä jo sunnuntai-iltana aika pian saapumisensa jälkeen. Tuli esiin sängyn alta ja
aloitti semmoisen lattialla kieriskelyn ja kiehnäämisen, jonka selkeä tarkoitus oli sanoa “olen tässä, voisi rapsutella”. Puskee itseään ihmistä vasten semmoisella intensiteetillä, että siinä heikompi ihminen jo voisi kaatua. Huoneeseen tulijaa aina vähän ensin säikähti ja saattoi ihan pikkulepakon näköisenä sängyn alta sähistäkin, kun ei ollut varma kuka tulee ja millaisin aikein. Mutta heti sen jälkeen hakeutuu lähelle ja haluaa selvästi luottaa. Ruokahalu on ollut hyvä alusta asti ja vessan käyttö sujuu kuten kunnon kissalta kuuluukin.

Tänä aamuna Pietu itse näytti merkkejä siitä, että haluaa kontakteja “ulkomaailmaan” ja niinpä päästettiin ovenrakopäivystäjä Herra Pulla huoneeseen. Itse kun ollaan ihan kokemattomia kissaihmisiä, niin vähän jännitti kuinka menee. Alku taisi pojilla olla semmoista toisesta mitanottoa, valehyökkäyksiä ja kummia loikkia ja kiertelyä. Sekä semmoinen repertuaari erilaisia ääniä, että kissan kielen sanakirja olisi ollut enemmän kuin paikallaan meille miltei ummikoille. Muutaman kerran ottivat jonkinlaista lähikontaktia purren toisiaan kaulaan ja me olimme jo huolesta soikeina tietysti. Mutta niin vaan kävi, että yhteinen sävel näytti neuvottelujen jälkeen löytyvän ja pojat nähtiin yhteisellä tutustumismatkalla asuntoon. Siinä menivät raitapaidat peräkanaa. Nyt näyttävät viihyvän yhdessä. Herra Pullakin on ottanut tukikohdakseen tuon makkarin, missä viettää aikaa Pietun kanssa. Kisuvessakin näyttää olevan yhteisessä käytössä.

Koiriin Pietu näyttää suhtautuvan rauhallisesti. Ovat jo nuuskineet nenäkkäin – ja Pompi tietysti käytti tilaisuutta hyväkseen ja tyhjensi kaikki ruokakupit, jotka ovat makkarin lattialla Pietua varten….Liian innokkaaseen nuuskutteluun Pietu reagoi vetäytymällä sängyn alle ja naamaansa sinne tunkevalla Nanalle antoi saatteeksi kunnon sähähdyksenkin. Mutta kovin rauhallisesti noiden koirien olemassaoloon suhtautuu. Ja koirat ovat vaan vähän ihmeissään, että mistäs tuo toinenkin raidallinen ilmestyi. Kissapojat kun ovat kuin kaksi marjaa – hauskan näköinen parivaljakko.

Pietu-herra on varmasti kokenut elämässään kovia. Pahojen muistojen olemassaolon sen käytöksestä kyllä näkee. Siksi on ihmeellistä huomata, kuinka sosiaalinen kehrääjä se on. Siitä varmasti kuuluvat suuret kiitokset kotihoitajalle sinne Viron puolelle.

Terveisin Herrat Pietu ja Pulla perheineen

****

LEIKATTU UROS, joulukuussa 2006 n.1,5v.

Earl on puhelias ja sosiaalinen, seuraa välillä perässä kuin koira:)

Earl on löydetty Rotterman-kauppakeskuksen takana olevalta työmaalta. Häntä on kadonnut jo aikaa sitten ja nyt herralta poistettiin silmä. Sosiaalinen kissa-herra on steriloitu ja odottaa sitä omaa kotia.

****

KUULUMISIA OMASTA KODISTA 20.2.2007: