Duvessa

Lisätty sivulle: 2007-07-26

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Duvessa
17.11.2007 DUVESSA SAI KODIN HELSINGISTÄ NEKSU-KISSAN KAVERINA

****

31.10.2007 Duvessa odottaa kotia Turussa. Duvessa on todella kaunis neito ja se on hyvin rohkaistunut. Tässä joku ilta Duvessa käpertyi nukkumaan yöpöydällä olleelle tyynylle ihmisen pään viereen. Duvessa pitää ihmisten seurasta, vaikka välillä ujosteleekin. Joskus Duvessa on tullut viereenkin nukkumaan, mutta silloin ihmisen täytyy olla liikkumatta tai tämä lempeä tyttö pakenee.

Duvessa leikkii mielellään pallo- ja hiirileikkejä. Duvessa tulee hyvin toimeen muiden kissojen kanssa. Duvessan tulevassa kodissa saa mielellään olla tyttö- tai poikakissa kaverina. Koiraperheeseenkin Duvessa voidaan antaa, mutta vain, jos koira ei aja kissaa takaa, sellainen pelottaa Duvessaa. Duvessa on hyvä matkustaja, hiljainen, eikä voi pahoin.

9.10.2007 Duvessa on utelias ja hieman varovainen tyttöpentu. Ulkonäöltään se on kaunis ja siro. Laihanpuoleinen tyttörukka vielä on, eikä siksi ihme, että herkut kelpaavat kädestä, vaikka ihmiset Duvessa mielestä vielä hieman pelottavia ovatkin. Duvessa tulee siis lähelle, eikä suhtaudu silityksiin kynsimällä tai puremalla, mutta jotta kisun ei tarvitsisi lähteä hippulat vinkuen karkuun, tyttelin lähellä kannattaa välttää äkkinäisiä liikkeitä.

Duvessa on samassa hoitopaikassa siskonsa Dominon ja veljensä Duffin kanssa. Jos Duff seikkailee Duvessan mielestä liian kaukana siskoistaan, Duvessa naukaisee käskyn palata takaisin. Duvessan lempilepopaikka on tietokoneen takana lämpimässä. Iältään Duvessa on nyt noin puolivuotias. Passiin on merkitty syntymäajaksi 3.3.
Kulukorvaus 90€.

26.7.07 Mustat sisarukset etsivät omaa kotia joko yhdessä tai erikseen.
Domino (“häivähdys valkoista” / englantilaista alkuperää oleva nimi)
Duvessa (“musta kaunotar” / Irlantilaista aluperää oleva nimi)
Duanna (“pieni musta tyttönen” / irlantilaista alkuperää oleva nimi)
Duff (“tumma” / skottilaista aluperää oleva nimi)

Kertomus:
Koulun kellarissa pimeydessä eli emokissa ja 4 mustaa pennua. Emo kävi ulkona tuuletin ikkunan kautta, odotti luokan ikkunoiden alla ruokaa ja vei sen lapsilleen. Lukuvuosi loppui, koulu autioitui ja aloitettiin peruskorjausta.
Pennut olivat jopa 2 kk mutta ne olivat liian pieniä eivätkä päässeet ulos kellarista- tuuletin ikkuna oli liian korkealla. Emokaan ei jaksanut kantaa niitä ulos ja juoksenteli neuvotona ulkona. Onneksi niitä tiedettiin etsiä ja odettiin kotihoidoon, emokissa pääsi leikkaukseen.
Pennuista isompi on poika ja muut ovat tyttösiä.

-Pikkukolli tuuheassa turkissa on lauman johtaja ja vartija, luonnolta vakava ja epäluuloinen. (Duff)
-Musta lyhytkarvainen tyttönen on hellä ja ystävällinen ja tykkää olla sylissa.
(Duanna)
-Toinen musta tyttönen on vakavampi ja sylissä ei viihdy. (Duvessa)
-Musta valkearintoinen kaikkin pienempi tyttönen on hiljainen ja tykkää kaikesta. (Domino)