Dupond (nyk. Sulo)

Lisätty sivulle: 2015-10-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Dupond (nyk. Sulo)
23.12.2015 Dupond muutti yhteiseen kotiin Järvenpäähän kasvattiveljensä Tintinin kanssa.

***

Leikattu urospentu, synt. 8/2015.

11.11.2015 Aiemmin arahkosta Dupondista on sukeutumassa melkoinen tutkimusmatkailija. Dupond saattaa edelleen säikähtää äkkiä ylleen kurottuvaa ihmistä, mutta toisaalta poika on niin utelias, että lähes vastustamaton halu vetää sitä mukaan leikkeihin ja seikkailuihin. Silloin tällöin saattaa pojan suusta päästä pieni pöhähdys, mutta päätellen uteliaasta ja ystävällisestä käytöksestä se ei ilmeisestikään tarkoita mitään erityisen vakavaa Dupondin omasta mielestä.

29.10.2015 Tuhannen turskateiksi Tintti-albumien innoittamana nimetyt pennut saapuivat Rekkujen kotihoitopaikkaan 18.10. Pennut ovat kotoisin Satakunnasta ja lähtöisin eri pentueista, mutta siitä huolimatta selvästi kasvaneet yhdessä. Dupond, Haddock, Miarka, Nushka, Tintin, Tuhatkauno ja Yamilah kohtelevat toisiaan kuin sisaruksia.

Saapuessaan pennut olivat arkoja ja matojen ja korvapunkkien vaivaamia. Tehokkaalla matokuurilla sekä ulkoloishäädöllä pentujen terveydentila on kuitenkin kohentunut silminnähden, ja ne ovat alkaneet kasvaa ja reipastua. Pennut syövät ja juovat hyvin, erityisen hyvin niille maistuu raaka liha. Myös hiekkalaatikon käyttö sujuu hienosti.

Dupond kokee selvästi olevansa yksi lauman vartijoista, jonka tehtävänä on varjella pienempiään. Ihmisen ilmaantuessa äkkiarvaamatta näköpiiriin saattaa herralta päästä pieni sähähdys, mutta rauhoittuessaan lepäämään sallii Dupond ihmisen silittää itseään ja yltyy jopa kehräämään.

Dupond etsii kotia, missä olisi sille reipas uroskissa kaverina. Vaihtoehtoisesti Dupond voi muuttaa myös yhdessä toisen ”Tuhannen turskatteihin” kuuluvan kollipojan kanssa. Pienten lasten perheeseen arat pennut eivät sovi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.