Duffy (nyk. Sylvi) “Porista”

Lisätty sivulle: 2009-07-14

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Duffy   (nyk. Sylvi)
25.12.2009 DUFFY SAI KODIN PORISTA

****

4.10.2009 Duffy siirtyi kotihoitoon Loimaalle

18.10.2009 Rohkea ja ihmisrakas katti tuntuu neiti olevan. Heti oli kuin kotonaan.Lieneekö joskus ollut lapsiperheessä, sillä ei ollut moksiskaan kun kaksi alle 8-vuotiasta nuorta neitiä “roikottivat” häntä sylissään ja välillä kiljuenkin riehaantuivat leikittämään. Duffy tuntui vain nauttivan saamastaan huomiosta. Vierailevaa koiraakin tuijotteli uteliaana ilman sähinöitä, mutta lähempää tuttavuutta ei silti uskallettu tehdä. Mutta koska koiran kohtaaminen sujui niinkin rauhallisesti, niin uskoisin Duffyn sopeutuvan hyvin koiralliseenkin perheeseen.

Hoitopaikan kollikissan kanssa on kumminkin otettu välillä raivokkaasti yhteen,eikä heitä näiden kahden hoitoviikon jälkeen vielä uskalla jättää kahdestaan ilman valvontaa. Sopeutuminen uusiin asuinkavereihin vie silti aina aikaa niin eläimiltä kuin ihmisiltäkin, eli eiköhän sitä vielä jossain kohtaa toimeen tulla :)

Duffy on myös hyvin leikkisä ja juoksee aina innokkaana lelujensa perässä. Välillä katselee myös telkkaria hyvin keskittyneesti :) Rapsutukset ja hellyys tuntuvat olevan myös hyvin tervetulleita. Enään puuttuu vain rakastava oma perhe, joka antaisi sille ansaitsemansa hellyyden.

29.9.2009 Duffy oli tänään steriloitavana eläinlääkärillä, koska on viikonlopulla lähdössä Rekku Rescuelle kotihoitoon.Duffyn onneksi leikkaus tehtiin nyt, koska sillä oli märkäkohtu, joka poistettiin. Dyffy sai lääkekuurin
ja sillä on toivoa elää vielä kissanarvoinen elämä jonkun rakkaana lemmikkinä.

23.9.2009 Duffy odottaa edelleen sitä omaa ihmistään.Eikö Duffylle löydy mistään sitä lämmintä ja rakastavaa kotia.

14.7.2009 Duffy, aikuinen, valkoinen, ruskean-harmaan kirjavin merkein oleva narttukissa.Duffy on hyvin kiltti ja rauhallinen kissa. Duffy on löydetty Porin Uudestaniitystä ja tuotu löytökissataloon 9.7.2009.

Duffy luovutetaan leikattuna, madotettuna, sirutettuna ja rokotettuna.
Duffyn kulukorvaus on 115 €