Duff

Lisätty sivulle: 2007-07-26

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Duff
22.2.2008 DUFF SAI KODIN HELSINGISTÄ SCARLETT-KISSAN KAVERINA

****

2.1.2008 Duff oli joululomalla matkalla hoitoperheensä kanssa. Reissu tuntui tekevän pojalle vain hyvää, vaihtelua ilman vaaroja. Luottamus meihin tuntui vain kasvavan. Duff oli vieraissa paikoissa reipas ja rohkea, leikki jatkui kuin ei mitään muutosta olisi tapahtunutkaan. Leluja ei ollut ilmeisesti mukana tarpeeksi, koska kyläpaikan talouspaperirullat ja tapetit saivat kyytiä. Tai kukapa sitä tietää, ketä niitä on repinyt. Jos vaikka tuulenpuuska tai muut kissat…

Nykyään Duff Karvakorva hakeutuu mielellään viereen nukkumaan ja kehrää kun kaulasta silitetään. Karvakorva on antanut meidän tehdä sille välttämättömiä toimenpiteitä kuten kynsien leikkuu ja matolääkkeen antaminen. Karvakorvalla on ollut kaulassa panta totuteltavana, jos poika vaikka ulos ja valjaisiin vielä joskus pääsisi. Duff on kiva poika.

31.10.2007 Duff odottaa kotia Turussa. Duff on jo aika rohkea poikanen. Sitä voi silittää ja syliinkin nostaa. Duffin saa helposti kuljetuskoppaan ja se on hyvä reissaaja, hiljainen, eikä voi pahoin. Duff pitää hoitopaikan leikkisistä tyttökissoista. Duff tykkäisikin varmasti, jos tulevassa kodissa olisi sille leikkikaveri. Koirakin voi tulevassa kodissa olla, jos on kissoihin tottunut.

9.10.2007 Luonteeltaan Duff on toisista kissoista pitävä, siskojaan suojeleva ja nopeasti rohkaistuva. Ulkonäöltään Duff on komea puolipitkäkarvainen hurmuri. Sillä on hauskat harmaan väriset karvatuppaat korvien takana. Haituvien takia kutsummekin poikaa Karvakorvaksi. :) Myös varpaiden väleistä tursuilee vallattomia karvoja. Laihanpuoleinen Duff vielä on, mutta tuolla ruokahalulla tuskin kauan. Jos kädestä tarjoilee vaikka kalkkunaleikettä, niin saa sormiaan varoa. Duff nappaa palat todella ahneesti. Eilen Duffille haistatettiin järvikalaa suoraan pakastimesta. Duffin mielestä jäinen kala oli niin suuri aarre, että Duff yritti muristen sitä syödä, vaikka kalaa ei tosiaan oltu vielä ehditty kypsyttää.

Duff on hoidossa kahden siskonsa kanssa (Domino ja Duvessa). Jos ihminen Duffin mielestä luvattomasti menee moikkaamaan porukan hiljaisinta kissaa Dominoa, Duff menee väliin ja toimii siskonsa suojamuurina. Ei Duff tietenkään mitään tee, kunhan on paikalla tarkkailemassa. Duvessan mielestä Duff on joskus hieman holtiton, koska Duff painaa menemään ympäri kämppää, eikä huolehdi siskoistaan olemalla näiden lähellä. Tällöin Duvessa naukaisee Duffille merkiksi, että tulepas velikulta äkkiä tänne siskojesi turvaksi. Duff tottelee ja tassuttelee kutsusta samaan huoneeseen, missä siskot odottavat. Duffin lempipaikka on kiipeilytelineen ylimmällä tasolla, se viihtyy myös hoitopaikan kissatytön sylissä hemmoteltavana. Duff sopisi hyvin toisen kissan kaveriksi. Duff rakastaa leikkiä palloilla ja kiipeilytelineestä roikkuvilla leluilla.
Duff kävi tänään eläinlääkärillä kastroitavana. Se sai samalla vahvisterokotuksen, joten seuraava rokotus on vuoden kuluttua. Iältään Duff on nyt noin puolivuotias. Passiin on merkitty syntymäajaksi 3.3.
Kulukorvaus 100€.

26.7.07 Mustat sisarukset etsivät omaa kotia joko yhdessä tai erikseen.
Domino (“häivähdys valkoista” / englantilaista alkuperää oleva nimi)
Duvessa (“musta kaunotar” / Irlantilaista aluperää oleva nimi)
Duanna (“pieni musta tyttönen” / irlantilaista alkuperää oleva nimi)
Duff (“tumma” / skottilaista aluperää oleva nimi)

Kertomus:
Koulun kellarissa pimeydessä eli emokissa ja 4 mustaa pennua. Emo kävi ulkona tuuletin ikkunan kautta, odotti luokan ikkunoiden alla ruokaa ja vei sen lapsilleen. Lukuvuosi loppui, koulu autioitui ja aloitettiin peruskorjausta.
Pennut olivat jopa 2 kk mutta ne olivat liian pieniä eivätkä päässeet ulos kellarista- tuuletin ikkuna oli liian korkealla. Emokaan ei jaksanut kantaa niitä ulos ja juoksenteli neuvotona ulkona. Onneksi niitä tiedettiin etsiä ja odettiin kotihoidoon, emokissa pääsi leikkaukseen.

Pennuista isompi on poika ja muut ovat tyttösiä.
-Pikkukolli tuuheassa turkissa on lauman johtaja ja vartija, luonnolta vakava ja epäluuloinen. (Duff)
-Musta lyhytkarvainen tyttönen on hellä ja ystävällinen ja tykkää olla sylissa.
(Duanna)
-Toinen musta tyttönen on vakavampi ja sylissä ei viihdy. (Duvessa)
-Musta valkearintoinen kaikkin pienempi tyttönen on hiljainen ja tykkää kaikesta. (Domino)