Draven ( nyk. Ponnuki)

Lisätty sivulle: 2013-11-27

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Draven ( nyk. Ponnuki)
13.12.2013 Draven muutti omaan kotiin yhdessä veljensä Dariuksen kanssa.

***

Leikattu naaraspentu, noin 14vkoa, kotihoidossa Helsingissä.

27.11.2013 Draven on erittäin reipas pikkuneiti, joka tulee toimeen toisten kissojen kanssa mainiosti. Dravenin edellisessä kodissa oli pieniä lapsia, joten sopii mainiosti lapsiperheeseen. Draven muuttaisi mielelllään omaan kotiin yhdessä veljensä Dariuksen kanssa, tai kotiin jossa olisi kissakaveri seurana.

Darius ja Draven ovat sisaruksia, jotka luovutettiin yhdistykselle uutta kotia etsimään perheessä puhjenneen allergian takia.

Lisätietoja ja kuvia tulossa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.
Tiedustelut