Dotje

Lisätty sivulle: 2015-07-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Dotje
16.8.2015 Dotje sai kodin hoitopaikastaan Helsingissä.

***

Leikattu naaraspentu, synt. 20.5.2015, kotihoidossa Helsingissä. Luovutus aikaisintaan 12.8.

30.7.2015 Dimma, Dagny, Dante ja Dotje syntyivät Rekku Rescuen kotihoitopaikassa 20.5, pari päivää sen jälkeen kun viimeisillään tiineenä ollut emokissa siippansa kanssa oli saapunut hoitoon.

Kaunis Dotje on rakenteeltaan sisaruksiaan rotevampi, ja painonkin puolesta roikkuu Dante-pojan kintereillä – ei sinänsä mikään ihme, sillä ruoka maistuu tälle tytölle laidasta laitaan. Luonteeltaan Dotje on varovaisenpuoleinen, ja uusien asioiden turvallisuus varmistetaan antamalla muiden sisarusten käydä niitä ensin tutkimassa…

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.