Dos (nyk. Mimmi-Magia)

Lisätty sivulle: 2011-07-27

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Dos (nyk. Mimmi-Magia)
19.8.2011 DOS MUUTTI OMAAN KOTIIN PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

****

KUULUMISIA omasta kodista:

22.8.2011 Mimmi muutti meille 19.8.2011 illalla. Meillä on yhteiselo alkanut paremmin kuin hyvin, Mimmi valtasi asunnon heti ensimmäisen puolen tunnin aikana ja Isoveljensä Börje oli vallan pölmistynyt moisesta röyhkeästä uudesta asukkaasta, mutta vain hetken. Hieman oli läimäyttelyä ja sähinää, mutta leikiksihän se muuttui ja Börje on nyt sitten kaulimen alla tässä Mimmin valtakunnassa. :)

Ajatuksena oli eristää kissat pariksi päiväksi, mutta eihän siitä mitään tullut ja hyvä niin. Kaverit nuuskuttelivat ja pesivät toisiaan jo aamuyöllä, ja siitä lähtien ollaan nukuttukin toisestensa läheisyydessä. Ihan paras paikka on parvi, Mimmi kipittää sinne ihan itse mutta alaspäin ei homma ihan toimikaan ja kovalla äänellä mau’utaan palvelusväki hakemaan daami alas. Siellä ne pötköttelee vierekkäin, päällekäin ja erillään niin päivisin kuin öisinkin. Painiminen on niin kauhean hauskaa mutta vielä hauskempaa on syödä ja paljon! Mimmi on ihan kauhean ihana luonne, kehrää ja hengailee jaloissa ja puskee paljon. Rakastava pikkuneiti ja meidän onni että saimme antaa Mimmille kodin.

Terkut, Taru ja co.

****

NAARAS, noin 2,5kk (heinäkuussa 2011) Vantaalla

27.7.2011 Una, Dos, Tres, Cuatro, Cinco, Seis, Siete ja Ocho ovat Paukku-emon kanssa kotihoidossa Vantaalla. Koko katras ei sentään ole Paukun omia pentuja, mutta Paukku on hoitanut kaikkia kuin omiaan.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.