Dorothea

Lisätty sivulle: 2014-02-10

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Dorothea
22.2.2014 Dorothea muutti omaan kotiin Kirkkonummelle koiran kaveriksi.

***

Leikattu naaras, noin 7 v. Kotihoidosa Helsingissä.

Kuulumisia kotihoidosta:

10.2.2014 Dorothea saapui kotihoitoon suoraan eläinlääkärin kautta ja huolimatta juuri tehdystä hampaanpoistosta Dorothea kotiutui hoitopaikkaan hetkessä ja ystävystyi kotihoitajan kanssa heti. Kehräämisestä ei meinaa tulla loppua, sillä tämä kaunis kilppari tyttönen nauttii ihmisten seurasta ja hellyydestä ihan mahdottomasti. Dorotheasta saakin ihan selvästi todella kiltin ja rakastavan lemmikin.

Dorotheaa ei kukaan Savon suunnalla kaivannut, joten se olikin jo joutua kissataivaaseen. Hurmaavan luonteensa ansiosta Dorothea kuitenkin päätettiin säästää ja niinpä Dorothea luovutettiin Rekku Rescuelle etsimään uutta kotia.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.